Ştefan Radu, lăudat de un impresar italian! ”Mândru de tine”

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
06/02/2018, 09:47
Ştefan Radu, lăudat de un impresar italian! ”Mândru de tine”

Fundaşul român a jucat toate minutele în partida disputatea aseară pe Stadio Olimpico, dar nu a putut împiedica înfrângerea adversarei FCSB-ului din 16-imile de finală ale Europa League.

”Mi se pare că ieri ai început această carieră plină de satisfacţii. Astăzi este apariţia cu numărul 300 în tricoul lui Lazio. Mândru de tine şi fericit pentru tot ce ai realizat!”, a scris impresarul Pietro Chiodi pe contul său de Instagram.

 

Sembra ieri che hai iniziato questo splendido percorso ricco di soddisfazioni. Oggi sono 300 presenze con la maglia della Lazio Orgogliosi di te e felici per il traguardo raggiunto! I feel like it was yesterday when you started this wonderful path full of satisfactions. Today, you have 300 appearances in Lazio’s jersey Proud of you and happy for what you have achieved! #StefanRadu #SSLazio #SerieA #SerieATim Mi se pare ca ieri ai inceput aceasta cariera plina de satisfactii. Astazi este aparitia cu numarul 300 in tricoul lui Lazio Mandru de tine si fericit pentru tot ce ai realizat! #StefanRadu #SSLazio #SerieA #SerieATim

A post shared by Pietro Chiodi (@pietrochiodi.soccermanagement) on

Radu joacă din 2008 la Lazio

Partida Lazio – Genoa, ultima din etapa a 23-a din Serie A, s-a încheiat cu neaşteptatul succes al oaspeţilor, tocmai în ziua în care Ştefan Radu a sărbătorit a 300-a prezenţă în tricoul lui Lazio. Un gol marcat în prelungiri a adus victoria oaspeţilor cu 2-1.

Ştefan Radu, în vârstă de 31 de ani, a fost achiziţionat sub formă de împrumut de Lazio Roma de la Dinamo Bucureşti la începutul anului 2008 pentru un milion de euro. După şase luni, lazialii au decis cumpărarea lui definitivă pentru 3,5 milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Umtiti, dezvăluiri din vestiarul Franței! ”Pe Mbappe îl enervăm cel mai tare”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.