Ştefan Radu, lăudat de un impresar italian! ”Mândru de tine”

stefan radu, laude, impresar, lazio, serie a

Ştefan Radu a jucat meciul 300 în tricoul echipei Lazio Roma la partida pierdută acasă cu Genoa, scor 1-2, şi a fost lăudat de un impresar italian.

Fundaşul român a jucat toate minutele în partida disputatea aseară pe Stadio Olimpico, dar nu a putut împiedica înfrângerea adversarei FCSB-ului din 16-imile de finală ale Europa League.

”Mi se pare că ieri ai început această carieră plină de satisfacţii. Astăzi este apariţia cu numărul 300 în tricoul lui Lazio. Mândru de tine şi fericit pentru tot ce ai realizat!”, a scris impresarul Pietro Chiodi pe contul său de Instagram.

Radu joacă din 2008 la Lazio

Partida Lazio - Genoa, ultima din etapa a 23-a din Serie A, s-a încheiat cu neaşteptatul succes al oaspeţilor, tocmai în ziua în care Ştefan Radu a sărbătorit a 300-a prezenţă în tricoul lui Lazio. Un gol marcat în prelungiri a adus victoria oaspeţilor cu 2-1.

Ştefan Radu, în vârstă de 31 de ani, a fost achiziţionat sub formă de împrumut de Lazio Roma de la Dinamo Bucureşti la începutul anului 2008 pentru un milion de euro. După şase luni, lazialii au decis cumpărarea lui definitivă pentru 3,5 milioane de euro.