News

Radu Mazăre a făcut cumpărături la închisoare! Colegii l-au văzut cu două plase pline de cărți

16.11.2019 | 21:42
Radu Mazare a facut cumparaturi la inchisoare Colegii lau vazut cu doua plase pline de carti
ADVERTISEMENT

Radu Mazăre se cam izolează la închisoare și vrea să stea departe cam de toată lumea. În plus, este mai mereu supărat, potrivit unor persoane din anturajul său. Fostul primar al Constanței are de executat o pedeapsă de nouă ani de zile, după ce a fost condamnat în dosarul retrocedării plajelor!

Radu Mazăre a făcut cumpărături la închisoare

Oameni aflați în preajma lui Radu Mazăre susțin că el este mai mereu supărat, nu prea comunică și încearcă să stea cât mai retras, mai ales atunci când se enervează. ”Nu prea îi place să fie laolată cu mai multe persoane. Comparativ cu Dragnea, care trece în închisoare drept un bărbat comunicativ, el este introvertit și încearcă să-l evite chiar și pe colegul de celulă. Mai mult, se și supără dacă, în anumite cazuri, i se vorbește cu ironie”, au dezvăluit persoane de la fața locului, conform Știrile KanalD.

ADVERTISEMENT

Radu Mazăre și-a șocat colegii de detenție, după ultima ieșire la shopping! După un târg de carte organizat la Penitenciarul Rahova, ex-primarul Constanție a surprins prin numărul mare de volume cumpărate. ”A luat două pungi de cărți și a plătit în jur de cinci milioane de lei vechi, adică 500 de lei. A zis că el vrea să citească”, au mai spus oamenii din preajma lui Mazăre.

Radu Mazăre își făcuse o veritabilă organizație de tip mafiot în Primăria Constanței

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au motivat decizia în Dosarul Retrocedărilor, în care Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare, alături de alți 31 de inculpați, funcționari din primărie, afaceriști, notari și evaluatori, transmite Info Sud-Est. Magistrații vorbesc despre o ”veritabilă organizație de tip mafiot”, de ”devalizarea patrimoniului” cu bună știință și de o ”grupare infracțională” țesută în Primăria Constanța, în care cel mai important rol l-a jucat Radu Mazăre.

ADVERTISEMENT

Judecătorii ar fi vrut să îi aplice o pedeapsă mai mare fostului primar și susțin că cei 9 ani primiți reprezintă o sentință ”moderată” din cauză că procesul a durat nepermis de mult și i s-a încălcat dreptul la o judecată în termen rezonabil.