News

Radu Mazăre se apucă de muncă după ce a fost arestat! Ce meserie ar putea practica

14.06.2019 | 14:07
Radu Mazăre se apucă de muncă după ce a fost arestat! Ce meserie ar putea practica
Radu Mazăre vrea să munceasă în penitenciar. Sursa foto.digi24

Încarcerat la Penitenciarul rahova, unde execută o pedeapsă de 9 ani dictată în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri din Constanța, Radu Mazăre va merge cât de curând la muncă. Anunțul a fost făcut chiar de mama fostului primar al orașului de la malul Mării Negre.

Unde ar putea munci Radu Mazăre. Anunțul mamei sale

Într-un interviu acordat în cursul zilei de vineri, la ieșirea din centrul de detenție în care se află fiul său, Gabriela Victoria Mazăre a vorbit despre situația fostului edil al Constanței, precizând totodată că acesta urmează să înceapă programul de lucru în afara penitenciarului.

Ca să iasă afară, este un perimetru care e destul de mic, pur şi simplu se învârte în cerc acolo, că altfel ca să facă mişcare nu are cum, e betonat, că el ar mai face exerciţii, dar e betonat, nu are cum să facă, se învârte în cerc acolo două ore. S-ar putea ca de săptămâna care vine, nu ştie exact, dar s-ar putea să îl ducă la muncă şi el îşi doreşte. Ei au mai multe secţii, ceva reparaţii auto… nici nu vrea (munci uşoare – n.r.) sau la tâmplărie” , a declarat mama lui Radu Mazăre.

Mama lui Radu Mazăre, declarații despre situația fiului său. Sursa foto:antena3.ro
Mama lui Radu Mazăre, declarații despre situația fiului său. Sursa foto:antena3.ro

Ce spune mama lui Radu Mazăre despre nunta fiului său

Chestionată în privința deciziei fiului său de a se căsători, chiar dacă se află după gratii, Gabriela Mazăre a dezvăluit că a primit această veste cu mare bucurie, mai ales că așteaptă de multă vreme ca fostul edil să renunțe la burlăcie. Totodată, doamna Mazăre a fost impresionantă de atașamentul Roxanei față de fiul său, în aceste momente grele.

Cred că acuma o şi iubeşte, pentru că sunt împreună de ani de zile, e o fată foarte bună şi n-am cuvinte să-i mulţumesc că e alături de el în situaţia asta grea în care este, este de apreciat, pentru că vă puteţi gândi că nu multe fete ar face, la perspectiva pe care o are Radu, de a sta nu ştiu câţi ani în puşcărie. Dar ce ştiu este şi că o iubeşte, dar şi din respect pentru ea. A vrut să-i facă un gest care să-i compenseze într-un fel această dăruire a Roxanei” , a mai spus mama lui Radu Mazăre.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri