News

Radu Mazăre se căsătorește în închisoare! Cum și-a cerut iubita în căsătorie și când ar putea avea loc evenimentul

07.06.2019 | 15:11
Radu Mazare se casatoreste in inchisoare Cum sia cerut iubita in casatorie si cand ar putea avea loc evenimentul

Radu Mazăre are, în sfârșit, un motiv de bucurie, după momentele delicate prin care a trecut în ultima perioadă. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, până când se va stabili, conform procedurii, centrul de detenție unde își va ispăși pedeapsa de 9 ani primită în dosarul retrocedărilor plajelor din Constanța, fostul edil se pregătește de căsătorie.

UPDATE. Iubita lui Radu Mazăre, Roxana, a oferit primele declaraţii despre eveniment: „Indiferent de circumstanțe, sunt fericită că ne vom căsători. Am trecut prin foarte multe momente împreună, au fost momente frumoase, au fost și multe greutăți”, a spus Roxana, iubita lui Radu Mazăre, după cererea în căsătorie.


Radu Mazăre, căsătorie după gratii. Ce spune fratele fostului primar

Anunțul a fost făcut chiar de Mihai, fratele fostului primar al Constanței. Într-un interviu acordat pentru Mediafax, acesta a dezvăluit totodată că Radu Mazăre și-a cerut iubita în căsătorie printr-un apel telefonic, la ceremonie urmând să îmbrace același costum pe care îl poartă în fața instanțelor de judecată.

El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmând ca ei să cunune și să fie nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să-și ia prietena în căsătorie. O să fie două nunți într-una. Nu o să fie o petrecere. Eu vin, da. Nu știu care e regulamentul, cum pot veni invitații. Trebuie să mă ocup de verighete și mai am și sarcini pe care mi le-a dat. Prin telefon a cerut-o. Nu cred că a îngenuncheat”, a declarat fratele fostului edil al Constanței.

Iubita lui Radu Mazăre, în centrul imaginii. Sursa foto.digi24
Iubita lui Radu Mazăre, în centrul imaginii. Sursa foto.digi24

Părinții iubitei sale vor fi prezenți la ceremonia din închisoare

De asemenea, fratele lui Radu Mazăre a dezvăluit că la ceremonia organizată în penitenciar vor participa și părinții celei cu care fostul primar al Constanței își va uni destinele. Conform regulamentului în astfel de cazuri, conducerea închisorii permite prezența unui număr de până la 10 invitați.

El are un costum, cred că o sa ia costumul cu care merge la Înalta Curte și la nuntă. Nu are ce să facă cu două costume acolo. O să folosim același costum. (…) Încă nu s-a decis cine o să fie nași. Nu știe cum se poate face cununia religioasă și dacă poate să vină cu nași, cu preot aici. Din ce știu, sunt 10 persoane (au voie să participe). Familia lui și familia Roxanei, ea urmând să vină spre sfârșitul lunii”, a mai spus Mihai Mazăre.