News

Radu Mazăre va fi mutat din penitenciarul Rahova! Unde își va ispăși pedeapsa

09.06.2019 | 21:46
Radu Mazare va fi mutat din penitenciarul Rahova Unde isi va ispasi pedeapsa
Radu Mazăre va ajunge, cel mai probabil la Poarta Albă

Radu Mazăre va afla în scurt timp centrul de detenție în care își va ispăși pedeapsa de 9 ani dictată în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje din Constanța și Mamaia. Cele 21 de zile de carantină petrecute la Penitenciarul Rahova au expirat, astfel că fostul primar al Constanței urmează să fie mutat în cel mai scurt timp.

Unde își va ispăși pedeapsa Radu Mazăre

În cursul zile de luni, 10 iunie, o comisie din cadrul penitenciarului Rahova trebuie să decidă locul în care va executa Radu Mazăre restul de pedeapsă. În astfel de cazuri, legea spune că deținutul va trebui mutat la penitenciarul cel mai apropiat de domiciliul său, ceea ce înseamnă că fostul edil va ajunge la Poarta Albă.

Respectiva comisie s-ar putea întruni însă în absența lui Mazăre, întrucât tot luni, fostul primar al orașului de la malul Mării Negre va fi adus din nou în fața instanței de judecată, pentru audieri în dosarul campusului social Henri Coandă.

Așa arată penitenciarul Poarta Albă, unde ar putea ajunge Radu Mazăre. Sursa foto:antena 3.ro
Așa arată penitenciarul Poarta Albă, unde ar putea ajunge Radu Mazăre. Sursa foto:antena 3.ro

Edilul se pregătește de nuntă

În ciuda momentelor grele prin care trece, Radu Mazăre are parte și de motive de bucurie. Mai exact, fostul edil și-a cerut în căsătorie iubita și se pregătește de nuntă, chiar dacă ceremonia va avea loc după gratii.

Anunțul a fost făcut chiar de Mihai, fratele fostului primar al Constanței. Într-un interviu acordat pentru  Mediafaxacesta a dezvăluit totodată că fericitul eveniment ar putea avea loc la începutul lunii iulie, dacă va primi acceptul din partea conducerii penitenciarului în care își va ispăși pedeapsa.

El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmând ca ei să cunune și să fie nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să-și ia prietena în căsătorie. O să fie două nunți într-una. Nu o să fie o petrecere. Eu vin, da. Nu știu care e regulamentul, cum pot veni invitații. Trebuie să mă ocup de verighete și mai am și sarcini pe care mi le-a dat. Prin telefon a cerut-o. Nu cred că a îngenuncheat” , a declarat Mihai Mazăre.