News

Radu Mazăre și-a serbat prima zi de naștere la Penitenciarul Rahova. Ce cadou i-a făcut familia sa

05.07.2019 | 16:41
Radu Mazare sia serbat prima zi de nastere la Penitenciarul Rahova Ce cadou ia facut familia sa
Radu Mazăre a avut parte de o surpriză din partea familie de ziua lui de naștere *foto: România Tv

Radu Mazăre a împlinit vineri 51 de ani. A fost prima zi de naștere sărbătorită de fostul edil al Constanței după gratii. Fostul edil al cetății Tomisului a fost extrădat de Madagascar la începutul lunii mai și este în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova, acolo unde își va ispăși pedeapsa de 9 ani și jumătate primită în dosarul privind retrocedările ilegale ale plajelor din Mamaia și Constanța. Mazăre a avut și oaspeți de ziua lui după gratii, pe fratele său, fiul, mama și viitoarea soție.

Radu Mazăre, prima zi de naștere petrecută la Penitenciarul Rahova

Fostul edil al Constanței nu se va bucura însă de vreun cadou, pentru că familia sa a primit interdicție în acest sens: „Aţi văzut că am venit cu soare de la Constanţa? Nu avem niciun cadou că nu avem voie să aducem cadouri. Avem tradiţională paporniţă cu ce se poate aduce aici”, a spus Mihai Mazăre.

„Sunt nişte prăjituri. Insistă mama să le pună, eu i-am spus că nu le va primi. Nu le-a făcut mama, că nu trebuie să aduci nimic gătit. Trebuie să cumperi şi să fie sigilat şi împachetat. Nu ne-a spus ce îşi doreşte, că ştie şi el că nu poate să îşi dorească nimic, din păcate asta este. Ziua lui va fi foarte anostă, bucuria este că ne revedem noi între noi şi că, după atâta vreme, stăm în sfârşit faţă în faţă fără un geam”, a declarat fratele lui Radu Mazăre, înainte să intre cu familia în Penitenciarul Rahova.

Radu Mazăre a avut parte de o surpriză din partea familiei cu ocazia zilei lui de naștere
Radu Mazăre a avut parte de o surpriză din partea familiei cu ocazia zilei lui de naștere *foto: hepta.ro

Radu Mazăre va face nuntă după gratii cu aleasa inimii lui, Roxana

De ziua lui Radu Mazăre s-a bucurat de vizita fratelui său Mihai, fiului său Răducu, dar și a mamei sale. De asemenea, pe fostul edil al Constanței a venit să îl vadă și iubita sa, Roxana Mihalache, cea alături de care fugise în Madagascar. Cei doi și-ar fi dorit ca nunta să aibă loc chiar astăzi, de ziua primarului Constanței, dar acest lucru nu a fost posibil.

După ce a aterizat în România, Roxana Mihalache a depus documentația necesară pentru nuntă și a primit și un răspuns din partea autorităților. Astfel, Roxana va deveni doamna Mazăre după 10 iulie.