Life

Radu Moraru de la Nașul TV, unul din artizanii protestelor anti-Covid, nu mai e în Canada. Unde a fost văzut ultima oară

14.07.2020 | 11:37
Radu Moraru de la Nasul TV unul din artizanii protestelor antiCovid nu mai e in Canada Unde a fost vazut ultima oara
Radu Moraru de la Nașul TV nu mai transmite din Canada, ci e ”ascuns” într-un oraș din România. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Radu Moraru de la Nașul TV este unul din cei mai îndârjiți susținători ai teoriei conspirației privind coronavirusul. Jurnalistul care făcea audiențe record pe vremuri la B1 TV crede în virus, dar susține că nu este atât de grav pe cât prezintă oficialitățile situația.

Radu Moraru de la Nașul TV nu este în Canada

Fostul realizator de emisiuni de la B1 TV a fost o vreme plecat în Canada, acolo de unde și-a relansat emisiunile în direct, pe Youtube, emisiuni care capătă tot mai mare ecou în rândurile românilor.

ADVERTISEMENT

Moraru este, de altfel, unul din artizanii protestelor împotriva Guvernului pe tema coronavirus, acesta susținând în repetate rânduri în emisiunile sale, în ultimele luni, că doar ieșind în stradă românii își vor putea recupera țara.

Jurnalistul este extrem de critic nu doar la adresa politicienilor ci și la adresa specialiștilor, atacându-i în mod sistematic pe Raed Arafat, ministrul Sănătății Nelu Tătaru și Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

ADVERTISEMENT

Jurnalistul îi încurajează pe români să nu se supună regulilor

În cea mai recentă emisiune a sa, Radu Moraru a dezvăluit că nu mai este în Canada, fără să dezvăluie din ce loc din România înregistrează emisiunile care alimentează conspirațiile.

Vedeta TV a spus că a fost recent în Brașov, acolo unde s-a întâlnit cu urmăritorii săi, refuzând să dezvăluie locul în care s-a stabilit de la întoarcerea din Canada.

ADVERTISEMENT

Mulți cred că Moraru continuă să transmită din Canada, în timp ce unii susțin că, mai mult ca sigur, chiar Brașov este orașul de unde jurnalistul îi instigă pe români la nerespectarea regulilor impuse de autorități în criza Covid.

Emisiunile realizatorului TV au strâns sute de mii de vizualizări pe Facebook, platformă unde clipurile sale sunt partajate masiv, iar pe Youtube are din ce în ce mai mulți ”adepți”.

ADVERTISEMENT

Criticii spun că Moraru își pregătește, de fapt, terenul pentru a intra în politică, el însuși spunând de multe ori că e nevoie de o nouă forță care să redea încrederea românilor în autorități.

 

ADVERTISEMENT
Tags: