Life

Radu Palaniță a câștigat Românii au talent, sezonul 10. Câți bani a încasat

30.05.2020 | 00:16
Radu Palanita a castigat Romanii au talent sezonul 10 Cati bani a incasat
Finala Românii au talent. Radu Palaniţă a câştigat marele premiu de 120.000 de euro. Sursa foto: Captura Pro TV
ADVERTISEMENT

Emoții mari pentru cei 10 concurenți care au rămas în marea finală „Românii au talent”, Radu Palaniță remarcându-se prin numărul său inedit și spectaculos. Telespectatorii l-au votat în număr mare, fericitul câștigător alegându-se cu premiul cel mare al celui mai tare show de talent din țara noastră.

Câștigătorul „Românii au talent”, sezonul 10… este Radu Palaniță

Luptă strânsă în seara aceasta pe scena „improvizată” de la „Românii au talent” unde cei 10 norocoși au dat totul pentru marea finală. Fiecare dintre cei 10 concurenți a încercat să surprindă prin numărul pus în scenă, însă numai unul dintre ei s-a făcut cu adevărat remarcat.

ADVERTISEMENT

Și pentru că orice concurs are și un câștigător, în seara aceasta unul dintre aceștia s-a remarcat prin numărul său, inedit, de nota 10. Radu Palaniță a fost votat de public marele câștigătorul al sezonului acesta, plecând acasă cu o sumă impresionantă de bani.

Câți bani a încasat Radu Palaniță în urma show-ului de la Pro TV

Premiul pus la bătaie de producătorii emisiunii „Românii au talent” ajuns în posesia lui Radu Palaniță este unul deloc neglijabil, un cec uriaș în valoare de 120.000 de euro, dar și un trofeu remarcabil. 

ADVERTISEMENT

Și acum că emoțiile au trecut și seara magică s-a încheiat rămâne întrebarea cea mai importantă, ce va face Radu Palaniță cu marele premiu câștigat în show-ul de talente de la Pro TV? Rămâne de văzut!

În premieră, alți doi concurenți au fost recompensați pentru prestațiile lor. Așa se face că la finalul sesiunii de vot concurentul clasat pe locul doi, Siena Vușcan, a primit un premiu în valoare de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, concurentul clasat pe locul 3 a plecat acasă cu 10.000 de euro.