Life

Îți mai amintești de mecanicul Radu Palaniță? Iată ce mai face acum câștigătorul de la Românii au talent

În urmă cu doi ani, Radu Palaniță câștiga sezonul cu numărul zece ”Românii au talent”. Însă, iată ce face acum, după ce a plecat acasă cu premiul de 120.000 de euro.
23.01.2022 | 14:51
Iti mai amintesti de mecanicul Radu Palanita Iata ce mai face acum castigatorul de la Romanii au talent
Radu Palaniță continuă să cânte și după câștigarea emisiunii ”Românii au talent”. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După o viață întreagă în care a reparat mașini, mecanicul auto a pășit pe scena ”Românii au talent”, impresionând juriul și o țară întreagă.

Radu Palaniță a continuat să cânte

Vocea și sensibilitatea sa l-au făcut pe Radu Palaniță să fie câștigătorul sezonului zece, moment care i-a schimbat complet viața.

ADVERTISEMENT

După terminarea concursului, fostul concurent și-a continuat drumul în muzică, conștient fiind că trebuie să aibă și alte surse de venit, iar acum este foarte popular pe rețelele de socializare.

”Dacă nu merge cu muzica, atâta timp cât avem două mâini și două picioare putem să facem orice altceva”, a declarat Radu Palaniță, , conform protv.ro.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are un grup de fani pe Facebook

Pentru că a continuat să cânte și să îi încânte pe cei care l-au votat în finala show-ului de talente de la Pro TV, Radu Palaniță are acum zecii de mii de admiratori, pentru care a și creat și un grup pe rețelele de socializare.

Acolo, cântărețul publică toate noutățile care țin de viața sa artistică: momente de la petrecerile la care cântă, melodii interpretate live în diferite locații, aparițiile TV ori piesele înregistrate.

ADVERTISEMENT

Postările sale nu au rămâs niciodată fără replică. Oamenii îi apreciază talentul și munca, ba chiar, datorită vocii și emoției pe care o transmite, Radu Palaniță a fost numit ”doctor de suflete”.

”Mi se spune că alin suflete”

”Sunt foarte multe (n.r. mesaje) și le mulțumesc foarte mult. De exemplu, o femeie care a avut fetița pe patul de spital și m-a rugat să-i cânt o melodie, pentru că mă apreciază foarte mult. Am făcut-o cu mare drag. Sunt multe astfel de mesaje în care mi se spune că alin suflete”, a spus Radu Palaniță.

ADVERTISEMENT

Tot pe grupul de Facebook dedicat mecanicului, recent, cei care-l apreciază și-au manifestat dorința de a-l vedea pe Radu Palaniță cântând într-un concert live în București, în data de 8 martie.

”Susținerea artistului trebuie să înceapă cu noi, cu implicarea și participarea noastră, al celor care-l îndrăgim și credem în el. Haideți să vedem, înainte de orice, cine dorește să participe la București sau în alte localități pe viitor”, se arată în mesajul publicat de admiratorii cântărețului.

Câștigătorul show-ului de talente s-a gândit să-și schimbe numele

La rândul său, Radu Palaniță i-a întrebat recent pe cei din mediul online dacă ar fi bine să-și aleagă un nume de scenă prin care să se prezinte la evenimente.

”Bun găsit dragi prieteni. Azi m-am hotărât să îmi aleg un nume de scenă și m-am gândit să vă cer si vouă părerea și să vă exprimați în privința unui nume de scenă care mi s-ar potrivi. Țin să precizez că acest nume de scenă este bine să fie unul ușor de reținut și cu oarecare legatură cu muzică. Vă mulțumesc și vă doresc un weekend liniștit!”, a scris el pe Facebook.

În replică, după ce majoritatea fanilor l-au sfătuit să nu renunțe la numele real, pentru că așa s-a făcut remarcat, Radu Palaniță a luat o decizie.

”Nu-mi schimb numele, cu acesta m-am născut, cu el “plec”. Vă iubesc și vă îmbrățișez cu mare drag pe toți!”, le-a mulțumit apoi câștigătorul sezonului zece ”Românii au talent”.

ADVERTISEMENT