Life

Radu Paraschivescu revine la radio. Unde va putea fi auzit

Radu Paraschivescu revine în forță la radio. Celebrul scriitor este implicat într-un proiect care va difuzat cât de curând.
22.11.2022 | 15:50
Radu Paraschivescu revine la radio Unde va putea fi auzit
Scriitorul Radu Paraschivescu revine în forță la radio. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru fanii scriitorului Radu Paraschivescu. După aproape jumătate de an de pauză, acesta revine în forță la radio.

Când revine Radu Paraschivescu la radio

Radu Paraschivescu a decis să renunțe la radio în urmă cu șase luni, din motive personale, după cum spunea chiar el.

ADVERTISEMENT

Acum însă, se pare că noua propunere pe care a primit-o a fost pe placul său. Radu Paraschivescu va putea fi auzit la postul de radio Digi Fm, în curând.

Emisiunea ar urma să fie difuzată săptămânal, marți și joi, până la începutul verii și va dura în jur de o oră. Radu Paraschivescu nu va fi însă singur, ci alături de matinalii Digi FM, Bogdan Miu, Beatrice şi Ciuclaru.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, până acum nu este clară data la care emisiunea lui Radu Paraschivescu va începe, și nici subiectele care vor fi abordate, deși toate detaliile au fost puse la punct.

Informația a fost făcută publică în fața CNA, unde oficialii Digi Fm au solicitat mici modificări în structura de programe.

ADVERTISEMENT

Totodată, sursele citate au mai vorbit și despre o nouă emisiune de parenting.

Acolo, un reprezentant al Digi Fm a dezvăluit că emisiunea de parenting este una extrem de importantă în special pentru părinți.

Acesta a explicat faptul că există o perioadă din viața unui copil destul de riscantă, care poate fi însă mai ușoară pentru cei care sunt sfătuiți din timp.

ADVERTISEMENT

Digi Fm face schimbări în structura serviciului de programe

“Considerăm că e foarte important ca părinţii să aibă informaţiile cele mai valoroase în primii ani de viaţă ai copiilor.

Să nu se bazeze doar pe şcoală de la 6 ani încolo, pentru că e foarte riscant pentru viitorul lor“, a declarat reprezentatul Digi FM în faţa CNA, conform paginademedia.ro.

În același timp, la CNA, reprezentanții postului de radio Digi Fm au mai solicitat și modificarea structurii serviciului de programe.

Oficialul Digi FM spunea că există săptămânal peste 1200 de minute de știri și că ar fi nevoie de o schimbare.

Astfel, programele de informare ar urma să fie modificate de la 26 %, la 10%, iar știrile rămân o prioritate în continuare.

“Practic, avem 1215 minute de ştiri în fiecare săptămână. Mai avem şi programe informative care sunt zilnice”, a mai spus oficialul Digi FM.

Menționăm că în ultima perioadă, Digi a făcut nenumărate schimbări nu doar la radio, ci și la grila de programe tv.

ADVERTISEMENT
Tags: