Sport

Radu Paraschivescu știe varianta extremă prin care poate fi oprit Vladimir Putin: „Soluția ar fi asasinatul!”

Radu Paraschivescu a avut un atac dur la adresa lui Vladimir Putin și consideră că singura variantă pentru salvarea omenirii este asasinarea președintelui Rusiei.
25.02.2022 | 10:35
Radu Paraschivescu stie varianta extrema prin care poate fi oprit Vladimir Putin Solutia ar fi asasinatul
Radu Paraschivescu știe varianta extremă prin care poate fi oprit Vladimir Putin. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Scriitorul l-a caracterizat pe Vladimir Putin ca fiind dominat de două simptome, cel al unui țarist și cel al unui fascist, amintind și de cum a pornit cel de-al Doilea Război Mondial.

Radu Paraschivescu a spus că declarația lui este o maximă și sună oribil, fiind un creștin convins, însă, uneori, este nevoie și de măsuri drastice.

ADVERTISEMENT

Radu Paraschivescu știe varianta extremă prin care poate fi oprit Vladimir Putin

Radu Paraschivescu a vorbit despre o variantă extremă prin care Vladimir Putin poate fi oprit, scriitorul se gândește mai exact la un asasinat al președintelui rus.

„Putin este dominat de două simptome, cel al țaristului și cel al fascistului. Eu sunt un creștin adevărat, sunt credincios, dar voi spune o maximă. Soluția ar fi asasinatul!

ADVERTISEMENT

Sună oribil, dar este vorba despre un pacient instabil psihic, care nu mai are mult de trăit și vrea să ia cu el o mare parte din omenire”, a spus Radu Paraschivescu, la TV DigiSport.

„Vladimir Putin se simte împroprietărit cu gândul reînvierii maicii Rusia. Are acolo un ideolog, pe nume Dughin, care îl sfătuiește de rău, după părerea noastră, de bine, după părerea lui.

ADVERTISEMENT

El se simte îndemnat să reînvie maica Rusie. Are sindromul țarului. Există și politologi, oameni specializați în realitatea rusă care spun că forma asta de agresivitate a lui Putin este de fapt o formă de teamă camuflată.

Teamă de a păstra teritoriile și de a nu fi tu, Rusia, supusă unor atacuri”, spunea Radu Paraschivescu în urmă cu trei zile, la DigiFM.

ADVERTISEMENT

Florin Cernat, îndurerat din cauza războiului din Ucraina

Florin Cernat, fostul fotbalist al lui Dinamo Kiev, a vorbit despre războiul din Ucraina, fiind îndurerat de ceea ce se întâmplă cu țara în care și-a petrecut o bună parte din carieră.

„Eu am crezut că nu v-a începe nimic, am întrebat și în stânga și în dreapta. M-am interesat și pe la prieteni și ei mi-au spus că e o strategie de-a lui Putin, că vin alegerile și să vadă poporul că e implicat.

Nu îmi vine să cred, sincer, mă uit la știri și văd toate orașele prin care am jucat… am văzut că sunt bombardate… și acum la Kiev, unde urmează în scurt timp să fie bombardat.

Ucrainenii sunt foarte patrioți, ei sunt patrioți, dar, din păcate, nu știu dacă pot ei să facă ceva ca să apere țara. Rusia e un stat, în fața căruia e greu să te pui, mai ales în fața lui Putin.

Toată regiunea aia unde au bombradat ei, de la Harkov până la graniță, se vorbește rusa, majoritatea sunt pro-Rusia. Cred că de-asta vor să și le ia înapoi, altfel nu aș înțelege”, a recunoscut Florin Cernat.

ADVERTISEMENT