Sport

Radu Petrescu a fost delegat să conducă Dinamo – U Cluj. Fanii ”câinilor” nu îl au deloc la inimă

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Radu Petrescu să oficieze la centru manșa secundă a barajului dintre Dinamo și Universitatea Cluj. ”Câinii” au amintiri de coșmar cu centralul bucureștean.
26.05.2022 | 16:36
Radu Petrescu a fost delegat sa conduca Dinamo  U Cluj Fanii cainilor nu il au deloc la inima
Arbitrul Radu Petrescu a fost delegat la centru la barajul Dinamo - U Cluj. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Meciul cu U Cluj, ultima șansă pentru Dinamo de a evita prima retrogradare din istorie, va fi oficiat de Radu Petrescu. Centralul bucureștean a făcut praf un derby de România, în care i-a dezavantajat clar pe ”câini”.

Radu Petrescu, persona non grata în Ștefan cel Mare

Duminică, de la ora 21:00, Dinamo va primi vizita Universității Cluj în manșa a doua din barajul pentru menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Meciul ar putea intra în istoria sportului românesc. Dacă roș-albii nu întorc rezultatul din tur, 2-0 pentru ”Șepcile roșii”, vor retrograda pentru prima oară în istorie în eșalonul secund.

Ca și cum tensiunea dintre fani și jucători, după eșecul de sub Feleac, nu ar fi fost suficientă, Comisia Centrală a Arbitrilor a inflamat și mai tare spiritele, prin delegarea lui Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT

Centralul bucureștean, care din cauza numeroaselor prestații slabe și foarte slabe a fost retrogradat temorar în liga a 5-a așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, este unul dintre arbitrii pe care fanii ”câinilor” nu îi au deloc la suflet.

În urmă cu doi ani, într-un derby de România, Petrescu a acordat eronat o lovitură de la 11 metri pentru FCSB, iar în aceiași fază l-a eliminat, tot fără nici un motiv, pe Isma Lopez.

ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut meciul cu 2-3. De atunci Petrescu este văzut ca un ”dușman” al trupei din Ștefan cel Mare. În ciuda trecutului lui bine condimentat cu gafe de proporții, centralul a fost alegerea CCA pentru meciul de care depinde soarta roș-albilor.

În vârstă de doar 37 de ani, Radu Petrescu a ”progresat” extrem de repede spre topul arbitrilor din țara noastră. În urmă cu 10 ani a fost propus și ”împins” le lista arbitrilor FIFA din România, de fostul șef al CCA, Vasile Avram.

ADVERTISEMENT

Dinamo – U Cluj este meciul sezonului pentru gruparea din Ștefan cel Mare, orice alt rezultat în afara unei victorii la mai mult de trei goluri diferență va reprezenta sfârșitul actualei generații de ”câini”.

ADVERTISEMENT