Sport

Radu Petrescu prinde Champions League după gafele din U Cluj – CFR Cluj 1-2. Ce meci din ultima etapă a grupelor va conduce brigada românească

Meciul fără miză dintre Viktoria Plzen și Barcelona, în ultima etapă a grupelor Champions League, va fi arbitrat de o brigadă românească.
30.10.2022 | 13:29
Radu Petrescu prinde Champions League dupa gafele din U Cluj  CFR Cluj 12 Ce meci din ultima etapa a grupelor va conduce brigada romaneasca
Radu Petrescu va arbitra duelul Viktoria Plzen - Barcelona, în ultima etapă a grupelor Champions League. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Viktoria Plzen și Barcelona se vor duela doar pentru palmares în ultima etapă a grupelor Champions League. „Catalanii”, care au părăsit prematur Champions League, vor fi arbitrați de o brigadă românească.

Radu Petrescu, la centru în Plzen – Barcelona din Champions League

Viktoria Plzen primește vizita „extratereștrilor” de la Barcelona marți, 30 octombrie, de la ora 22:00. Este un meci fără miză, ținând cont că echipa pregătită de Xavi nu mai are șanse la calificare în optimile Champions League, iar gazdele nu pot lupta pentru un loc în Europa League.

ADVERTISEMENT

Duelul va fi condus de o brigadă de arbitrii din România. Radu Petrescu se va afla la centru și va arbitra în premieră în grupele celei mai titrate competiții din Europa.

La liniile de tușă se vor afla Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, în timp ce al 4-lea oficial va fi Marcel Bîrsan. În camera VAR se va afla Ovidiu Hațegan.

ADVERTISEMENT

Arbitrajul lui Radu Petrescu, intens criticat după ”U” Cluj – CFR 1-2

Radu Petrescu a fost criticat după prestația din derby-ul ardelenesc dintre Universitatea și CFR Cluj, unde a acordat nu mai puțin de 3 lovituri de pedeapsă. Arbitrul român a fost contestat pentru că le-a acordat foarte ușor lovitură de la 11 metri celor de la CFR.

„Centralul” român a fost desființat și pentru că nu i-a arătat cartonașul roșu lui Yeboah după faultul asupra lui Fulop. Dovadă mai clară decât asta, nu se poate! Indiscutabil e cartonaş roşu!

ADVERTISEMENT

„Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat mai departe, dar CFR ar fi suferit mult mai mult”,Nu ştiu de ce nu s-a dat roşu cu VAR. Trebuie să vă faceţi treaba, domnilor arbitri!”, declara Florin Răducioiu după arbitrajul lui Radu Petrescu de la U Cluj – CFR.

Radu Petrescu va arbitra în premieră în grupele Champions League

Partida dintre Viktoria Plzen și Barcelona va reprezenta primul meci pentru Radu Petrescu în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

„Centralul”, care a fost criticat și după prestația din Universitatea Craiova – FCSB 2-1, a mai arbitrat în Liga Campionilor doar în preliminariile competiției.

Meciuri arbitrate de Radu Petrescu la nivel internațional: 

  • grupele Europa League;
  • grupele și preliminariile Conference League;
  • grupele Nations League;
  • preliminariile Champions League;
  • Arabia Saudită.
ADVERTISEMENT