Sport

Radu Petrescu va conduce un meci important în cupele europene! Cine arbitrează FCSB, CFR Cluj şi U Craiova

Radu Petrescu (39 de ani) va arbitra unul dintre cele mai importante meciuri din play-off-ul Conference League. UEFA a anunțat și cine le va arbitra pe FCSB, CFR Cluj și U Craiova.
22.08.2022 | 14:47
Radu Petrescu va conduce un meci important in cupele europene Cine arbitreaza FCSB CFR Cluj si U Craiova
Niciuna dintre partidele din play-off-ul Conference League nu vor avea parte de arbitraj VAR. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce a fost trimis la liga a cincea, Radu Petrescu va fi la centrul în meciul din play-off-ul Conference League dintre Twente – ACF Fiorentina și va fi ajutat de Radu Adrian Ștefan Ghinguleac și Mircea Mihail Grigoriu.

Radu Petrescu va arbitra meciul dintre Twente și Fiorentina

Radu Petrescu va fi la centru în meciul retur din Olanda dintre Twente și Fiorentina. Arbitru de rezervă este Marcel Bîrsan.

ADVERTISEMENT

UEFA l-a trimis ca observator la acest meci pe suedezul Stefan Johannesson și pe Roy Cathcart din Irlanda de Nord.

În tur, italienii au câștigat la Florența cu scorul de 2-1, după golurile marcate de Gonzalez și Cabral. Pentru olandezi a înscris Cerny.

ADVERTISEMENT

Cine arbitrează pe FCSB, Universitatea Craiova și CFR Cluj în Conference League

FCSB va avea parte la meciul din Norvegia cu Viking de o brigadă din Ungaria, condusă la centru de Tamás Bognár. Acesta va fi ajutat de Balázs Buzás și Péter Kóbor.

Meciul dintre Hapoel Beer Sheva și Universitatea Craiova va fi arbitrat de o brigadă din Belgia: Erik Lambrechts, ajutat la tușe de Jo De Weirdt și Mathias Hillaert.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj are cele mai mari șanse de calificare în grupele Conference League dintre echipele românești. Ardelenii vor fi arbitrați de o brigadă din Scoția: John Beaton, Daniel McFarlane și Douglas Potter.

Niciunul dintre meciuri nu va avea partea de arbitraj VAR, așa că probleme de arbitraj ar putea înclina balanța.

ADVERTISEMENT

Ce șanse de calificare au echipele românești

CFR Cluj a reușit să plece cu remiză din Slovacia, iar ardelenii par favoriți pe teren propriu, mai ales că vor avea parte de o susținere importantă în tribune.

Universitatea Craiova nu are decât opțiunea victoriei pentru a se califica în grupele Conference League în meciul din Israel cu Hapoel Beer Sheva. Echipa lui Mirel Rădoi nu a reușit nicio victorie în deplasare în acest sezon de cupele europene, iar la Severin scorul a fost în tur 1-1.

FCSB are cea mai grea misiune și e de asemenea obligată să câștige în Norvegia cu Viking. Echipa lui Mirel Rădoi are însă nevoie de o victorie la două goluri diferență, altfel meciul va intra în prelungiri.

ADVERTISEMENT