Life

Radu Pietreanu, moment inedit la iUmor. Reacția juraților: “A atins o stare de grație”

Radu Pietreanu a avut un moment inedit pe scena de la iUmor. Jurații s-au bucurat foarte mult să-l revadă pe scenă pe fostul actor din grupul Vacanța Mare.
28.02.2022 | 06:57
Radu Pietreanu moment inedit la iUmor Reactia juratilor A atins o stare de gratie
Actorul Radu Pietreanu a venit la iUmor. Sursa foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Radu Pietreanu (58 de ani) a fost prezent pe scena iUmor, în ediția de duminică seară, iar numărul său i-a distrat pe jurați. Umoristul de la Vacanța Mare a avut un număr de stand-up comedy inedit.

Ana Morodan s-a alăturat celor trei jurați în această ediție. “Contesa digitală” a fost luată la roast de invitați.

ADVERTISEMENT

Radu Pietreanu, moment inedit la iUmor

Radu Pieteanu le-a mărturisit juraților că are și acum emoții atunci când se află pe scenă, în fața lor, chiar și după 40 de ani de umor.

“Radu Pietreanu a atins efectiv o stare de grație. (…) A fost absolut extraordinar. Mi se pare că a fost poate cel mai bun invitat special pe care l-am avut vreodată.”, a spus Mihai Bendeac.

ADVERTISEMENT

“Ne-a fost dor de el și ne-a făcut plăcere să îl revedem.”, a fost reacția Deliei Matache.

Actorul de comedie le-a explicat juraților de ce ardelenii trăiesc mult. “Știi de ce trăiesc ardelenii mult? Ei vor să se sinucidă de mici, dar până gată…hăhă.”, a spus umoristul.

De asemenea, Radu Pietreanu a mai spus că are o soție geloasă și că a pus o parolă la telefon de când este căsătorit.

ADVERTISEMENT

“Mi-am notat amanta în telefon Low Battery.”, a mai spus fostul membru al grupului Vacanța Mare.

Radu Pietreanu și-a imaginat și cum ar decurge o nuntă virtuală. “Și ne share-uiește nouă postările noastre precum și noi share-uim prietenilor noștri. Și nu ne duce pe noi în Recycle Bin.”, a explicat îndrăgitul actor.

ADVERTISEMENT

Sezonul 12 iUmor a venit cu o schimbare importantă. În afară de Cheloo, Delia și Mihai Bendeac va exista și un al patrulea jurat, însă acesta va fi altul în fiecare ediție. Până acum, la masa juriului au venit Rodica Popescu Bitănescu, chef Florin Dumitrescu și Ana Morodan.

Cine este Radu Pietreanu

Radu Pietreanu a devenit cunoscut prin intermediul grupului umoristic Vacanța Mare, înființat în 1988, alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava. A apărut și în câteva filme românești, cel mai cunoscut fiind “Garcea și oltenii” (2002).

Actorul a mai avut succes și în mediul online în ultimii ani. A apărut în câteva clipuri video de-ale lui George Tănase, dar și în emisiunea online “Ţara lui Garcea’”.

În 2019, Radu Pietreanu a stat departe de lumina reflectoarelor din cauza unor probleme de sănătate, însă a preferat să păstreze discreția în legătură cu acest subiect.

ADVERTISEMENT
Tags: