Life

Radu Ștefan Bănică a dat cărțile pe față despre fata cu care se afișează des. Este Cristina iubita lui?

10.05.2021 | 11:54
Radu Stefan Banica a dat cartile pe fata despre fata cu care se afiseaza des Este Cristina iubita lui
Radu Ștefan Bănică a dat cărțile pe față despre fata cu care se afișează des. Este Cristina iubita lui? Sursa foto: capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică a spus dat cărțile pe față despre fata alături de care și-a făcut apariția în public de mai multe ori și a recunoscut dacă tânăra este sau nu iubita lui. În cadrul unui vlog, artistul a vorbit despre relația cu Cristina. 

Concurentul de la Te Cunosc de Undeva a răspuns la întrebările fanilor, curioși să afle dacă este singur sau are o iubită, după ce s-a afișat de mai multe ori în compania Cristinei.

ADVERTISEMENT

Într-un videoclip postat pe canalul de YouTube, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a răspuns provocărilor în cadrul jocului „Am/ N-am”, care a devenit foarte popular printre youtuberi.

Radu Ștefan Bănică a dat cărțile pe față despre fata cu care se afișează des. Este Cristina iubita lui?

Cristina și Antonia, prietenele artistului, au fost și ele prezente în vlog. Radu Ștefan Bănică a declarat că amândouă sunt ca niște surori pentru el și că îi leagă o strânsă relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

După ce fanii au presupus că între el și Cristina există o legătură amoroasă, concurentul de la Antena 1 a decis să facă lumină și să le spună adevărul internauților. În plus, bunicile lor sunt prietene foarte bune și în ziua de astăzi, exact ca niște surori.

Tânărul este conștient, totuși, că i-ar sta bine împreună cu Cristina, după cum a glumit în cadrul videoclipului de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

„Cred că dacă lumea ar fi un pic mai atentă și-ar da seama că noi suntem efectiv frați. Bunicile noastre sunt și până în ziua de azi surori. Nu, nu suntem împreună. Știu că ne-ar sta bine. Ele sunt surorile mele”, a declarat fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Radu Ștefan a recunoscut că a fost îndrăgostit până la această vârstă (19 ani) și că a suferit anumite dezamăgiri. Deși este un băiat charismatic și are multe admiratoare, tânărul susține că îi este destul de greu să cucerească o fată.

ADVERTISEMENT

„Cred că majoritatea băieților, când am vrut să fim noi șmecheri, pot să vă spun că mi-am rupt o bluză în gard, pentru că am vrut să arăt că eu pot să fug de la liceu când vreau eu”, a mai spus artistul.

Radu Ștefan este fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. și este la fel de talentat ca tatăl lui, căruia îi calcă pe urme. Talentul său l-a adus în cadrul transforming show-ului Te Cunosc de Undeva, unde este finalist, spunând că a următir emisiunea încă de mic și i-a plăcut foarte mult.

„Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult”, spunea Radu Ștefan Bănică, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT