Life

Radu Siffredi a răbufnit la Power Couple. Ce a pățit iubitul Oanei Matache

Iubitul Oanei Matache, reacție furibundă la Power Couple. Radu Siffredi nu s-a mai putut abține și a răbufnit în timpul unei probe.
13.02.2024 | 23:53
Radu Siffredi a rabufnit la Power Couple Ce a patit iubitul Oanei Matache
Iubitul Oanei Matache a răbufnit la Power Couple. Sursa foto: Facebook, captură Youtube
ADVERTISEMENT

Power Couple – La bine și la greu este una dintre cele mai recente producții marca Antena 1. Emisiunea își propune să testeze relația unora dintre cele mai celebre cupluri din lumea mondenă. Oana Matache și Radu Siffredi au acceptat și ei provocarea de a fi supuși testului în Malta, deși nu sunt împreună de mult timp.

Radu Siffredi și Oana Matache și-au testat relația la Power Couple – La bine și la greu

Power Couple – La bine și la greu este emisiunea care le-a pus la grea încercare pe vedete. Câteva cupluri celebre au spus da invitației și, astfel, au ajuns să facă parte din cel mai ambițios proiect TV.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au răspuns afirmativ provocării Power Couple – La bine și la greu se numără și sora Deliei și iubitul ei. Oana Matache și Radu Siffredi nu sunt de mult timp împreună, dar consideră că au o conexiune foarte puternică.

Emisiunea prezentată de Dani Oțil îi pune pe concurenți în fața unora dintre cele mai grele probe. Doar cei care se cunosc cu adevărat și au o relație bazată pe comunicare și încredere trec cu bine de toate provocările.

ADVERTISEMENT

În episodul din această seară, proba fetelor a ridicat multe probleme pentru băieți. Ei au fost cei care au trebuit să conducă acoperiți la ochi. În tot acest timp, partenerele lor erau cele care ofereau indicații.

Iubitul Oanei, reacție furibundă după ce a fost pus pentru prima dată la volanul unei mașini

Pentru Radu Siffredi, această probă nu a fost una deloc ușoară. Iubitul Oanei nu are permis de conducere. Tocmai din acest motiv, Radu a primit un mic avantaj de 5 minute în plus față de ceilalți concurenți.

ADVERTISEMENT

Oana a încercat să îl ghideze cât mai bine pe iubitul ei, mai ales că în Malta se conduce pe stânga. Proba condusului a fost o adevărată provocare pentru Radu, dar și pentru Oana care a avut emoții mari.

La un moment dat, din cauza stresului și a presiunii care apăsa pe umerii lui, Radu a ales să nu mai asculte deloc de Oana. Acesta a decis să meargă pe instinct, dar nu a negat că a avut anumite momente în care i-a fost frică că se vor prăbuși de pe stâncă.

ADVERTISEMENT

Din fericire, chiar dacă a doborât două valize, Radu Siffredi a terminat proba cu bine. Oana Matache a fost foarte mândră de iubitul ei, mai ales că a fost pentru prima dată când acesta a condus o mașină.

Săptămână trecută, cuplul Elena și CRBL au părăsit competiția de la Antena 1. În această seară, așa cum a anunțat Dani Oțil, se vor propune alte echipe spre eliminare.

ADVERTISEMENT