Life

Radu Ștefan Bănică a uimit pe toată lumea la Te cunosc de undeva! A interpretat Imnul Golanilor al lui Cristian Pațurcă

08.05.2021 | 22:29
Radu Stefan Banica a uimit pe toata lumea la Te cunosc de undeva A interpretat Imnul Golanilor al lui Cristian Paturca
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică a luat pe toată lumea prin surprindere la Te cunosc de undeva, interpretând imnul unei generații, „Imnul Golanilor” al regretatului Cristian Pațurcă.

Fiul lui Ștefan Bănică a acceptat provocarea de a intra în pielea celui mai cunoscut activist de după 1989, Cristian Pațurcă, al cărui imn pentru libertate este folosit și astăzi de multe ori la protestele anti-guvernamentale.

ADVERTISEMENT

Prestația lui Radu Ștefan a fost bine primită de jurați, dar și de telespectatorii emisiunii. Fanii show-ului transformărilor de la Antena 1 au comentat apreciativ momentul din gala difuzată pe 8 mai, pe pagina de Youtube a competiției.

Radu Ștefan Bănică, admirat pentru momentul Cristi Pațurcă de la Te cunosc de undeva

„Nu am trăit acele vremuri, dar valul de emoție m-a lovit din plin. Radu, ai reușit să atingi sufletele tuturor generațiilor. ❤ Până la lacrimi… Fără cuvinte, absolut superb!;

ADVERTISEMENT

Perfect ca de obicei! Nu am nimic de adăugat!; Bravo, Radu! M-am simțit emoționată și copleșită de amintiri. Mulțumesc, copile!; Bravo Radu! Mă bucur că ai tratat acest “rol” cu mare seriozitate. Nu ai lăsat ștacheta jos , așa cum nici tatăl și bunicul tău n-au făcut-o vreodată. Cineva acolo sus trebuie să fie tare mândru!?”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe Youtube ale celor care au fost impresionați de interpretarea concurentului.

Cine a fost cine în ediția din 8 mai

Radu Ștefan nu a fost singurul care a reușit să facă o figură bună în gala legendelor nemuritoare.

ADVERTISEMENT

Ana Baniciu și Raluka s-au transformat în Romica Puceanu și Gabi Luncă, Emilia Popescu a jucat rolul Coanei Chirița amintită de formidabila Tamara Buciuceanu Botez, Mirela Vaida a fost „Mai frumoasă” imitând-o pe Laura Stoica, Adriana Trandafir și Romică Țociu au fost Ileana Sărăroiu și Ștefan Bănică Senior, iar Pepe a fost unu la unu cu Aurelian Andreescu cântând melodia „Oameni”.

Emisiunea Te cunosc de undeva este una din cele mai de succes de la Antena 1, reușind să surprindă sezon după sezon cu artiștii care imită alți artiști și de multe ori chiar depășesc originalul.

ADVERTISEMENT