Life

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre fata cu care a fost cuplat de presă. Este Cristina iubita lui?

04.05.2021 | 14:30
Radu Stefan Banica a vorbit despre fata cu care a fost cuplat de presa Este Cristina iubita lui
Radu Ștefan Bănică, alături de prietena lui, Cristina Chiroiu
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre presupusa lui iubită, chiar de față cu ea, într-un vlog recent pe care l-a realizat pe Youtube, unde a fost prezentă și sora geamănă a Cristinei, tânără cu care acesta apare des în poze.

Concurentul de la „Te cunosc de undeva” a făcut un videoclip la cererea publicului răspunzând la câteva întrebări pe care le-a primit pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Tânărul a jucat un joc al sincerității extrem de popular printre adolescenți, „Am/ N-am”, vorbind despre situații prin care a trecut prin viață, dar și despre problemele sentimentale cu care s-a confruntat până acum.

Radu Ștefan Bănică, vlog alături de două din cele mai bune prietene

La vlog au participat și două dintre cele mai bune prietene ale sale, Cristina și Antonia, pe care le consideră drept surori.

ADVERTISEMENT

Cu Cristina a apărut des în fotografii, iar presa a scris că cei doi au fost împreună, însă la mijloc nu este altceva decât o frumoasă relație de prietenie.

Cei doi au ținut să dezmintă informațiile apărute recent despre relația lor și i-au rugat pe internauți să nu mai creadă în toate știrile false care apar.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre relația cu Cristina: „Nu, nu suntem împreună”

Printre altele, Radu Ștefan Bănică a recunoscut că a fost îndrăgostit și dezamăgit din dragoste, spunând că multe fete l-au trecut direct în friendzone. Acesta a mai spus că este destul de stângaci atunci când vrea să cucerească o fată: „Cred că majoritatea băieților, când am vrut să fim noi șmecheri, pot să vă spun că mi-am rupt o bluză în gard, pentru că am vrut să arăt că eu pot să fug de la liceu când vreau eu”.

„Cred că dacă lumea ar fi un pic mai atentă și-ar da seama că noi suntem efectiv frați. Bunicile noastre sunt și până în ziua de azi surori. Nu, nu suntem împreună. Știu că ne-ar sta bine. Ele sunt surorile mele”, a ținut să lămurească Radu Ștefan situația lui cu Cristina, întrebat fiind de cât timp este împreună cu ea.

ADVERTISEMENT