Life

Radu Ștefan Bănică, adevărul despre Te cunosc de undeva. Imaginile care nu au apărut la televizor

15.03.2021 | 16:46
Radu Stefan Banica adevarul despre Te cunosc de undeva Imaginile care nu au aparut la televizor
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică, unul dintre concurenții surpriză de la noul sezon Te cunosc de undeva, a dezvăluit câteva din secretele show-ului de succes de la Antena 1 în cadrul unui vlog realizat pe pagina sa de Youtube.

Fiul lui Ștefan Bănică a început să facă vlogging, cu extrem de mari emoții, însă a dus munca la bun sfârșit și a reușit să le arate tuturor fanilor săi cum decurge o zi la filmările producției de la Antenă.

ADVERTISEMENT

Radu Ștefan i-a purtat pe internauți prin culisele emisiunii celor mai spectaculoase transformări și a reușit să surprindă cât de mult se muncește cu adevărat pentru ca totul să iasă ca la carte.

Radu Ștefan Bănică, imagini din culisele emisiunii Te cunosc de undeva

Cei care cred că repetițiile decurg fără probleme se înșală. Între concurenți și antrenorii lor există de multe ori clinciuri, însă ele sunt depășite în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea a recunoscut în filmarea făcută de fiul lui Bănică faptul că s-a certat cu el, dar s-au împăcat imediat.

Radu Ștefan a filmat atât pe platoul de la Antenă cât și pe scena de la Teatrul Constantin Tănase, acolo unde a repetat pentru una dintre gale.

ADVERTISEMENT

În cadru a apărut la un moment dat și Emilia Popescu, cu care Radu Ștefan are o relație cu totul specială, după cum se poate vedea în vlog.

Concurenții sunt testați înainte de emisiune

Fiul lui Bănică, la fel ca toți ceilalți concurenți, trebuie să se testeze înainte de fiecare repetiție cu un test rapid de detectare a noului coronavirus, având în vedere că mai mulți concurenți ai acestui show au avut de suferit din cauza acestui virus mai ales anul trecut, unii dintre ei fiind chiar internați în spital.

ADVERTISEMENT

După ce rezultatul a ieșit negativ, Radu Ștefan Bănică s-a îndreptat spre platoul de filmare alături de Emilia Popescu, cea care nu s-a putut abține de la a-l alinta pe fiul lui Bănică, pe care îl iubește ca și cum ar fi băiatul ei.

 

ADVERTISEMENT