Life

Radu Ștefan Bănică are o mașină de fițe. Ștefan Bănică a dat zeci de mii de euro pe bolidul de lux

Radu Ștefan Bănică o duce de minune din punct de vedere financiar. Băiatul celebrului actor și cântăreț Ștefan Bănică și-a achiziționat o mașină care are un preț de pornire destul de mare.
16.06.2021 | 18:18
Radu Stefan Banica are o masina de fite Stefan Banica a dat zeci de mii de euro pe bolidul de lux
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!” a fost surprins la bordul unui bolid de lux pentru care a scos din buzunar zeci de mii. Tânărul de 19 ani conduce o mașină care se ridică la 50.000 de euro.

Potrivit paparazzii spynews.ro, vedeta deține un Audi Q3 cu care a fost surprins pe străzile din Capitală. Fiul renumitului jurat de la X Factor a fost filmat în timp ce oprește la o benzinărie și ulterior, se îndreaptă spre un supermarket.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că, Radu Ștefan Bănică este foarte atent când vine vorba de noua sa achiziție, dar și legat de regulile privind pandemia de coronavirus, asta pentru că poartă mănuși când trebuie să atingă anumite lucruri.

Radu Ștefan, băiatul lui Ștefan Bănică, conduce o mașină de lux. Are un preț de 50.000 de euro

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Cameliei Constantinescu, are motive de mândrie. Băiatul nu trece neobservat pe străzile din București, mașina sa atrăgând toate privirile.

ADVERTISEMENT

Lucrurile merg cât se poate de bine în viața tânărului actor, care are foarte multe proiecte de când a ieșit de pe băncile școlii. A fost concurent la show-ul „Te cunosc de undeva!”, unde a ieșit pe locul 5, și a jucat în câteva piese de teatru.

De asemenea, fostul participant de la Antena 1 a cântat și alături de renumitul său tată, într-un concert de Crăciun, desfășurat în iarna lui 2019 pentru care a fost nevoit să susțină un casting, la fel ca ceilalți. Momentul a fost unul emoționant pentru ambii.

ADVERTISEMENT

„Momentul din concertul de Crăciun din 2019, alături de tata, pe scena Sălii Palatului, a fost unic pentru mine, cu o încărcătură emoțională aparte, un moment pe care nu-l voi uita niciodată”, a declarat Radu Ștefan pentru viva.ro.

Radu Ștefan, mândru și responsabil pentru numele ce-l poartă

Fiul juratului X Factor a vorbit în urmă cu ceva vreme și despre numele pe care-l poartă. Tânărul este mândru, dar în același timp responsabil pentru faptul că este băiatului renumitului Ștefan Bănică Junior.

ADVERTISEMENT

„Nu m-a deranjat și nici n-o să mă deranjeze vreodată. E o mândrie și o responsabilitate să port acest nume. Îmi amintesc când am fost pentru prima oară pe scena Sălii Palatului, în 2012, alături de tatăl meu, la concertul său de Crăciun.

Nu am conștientizat emoțiile până nu m-am văzut față în față cu publicul. Primul instinct a fost să plâng, dar mi-am revenit imediat, știind că am de dus un lucru la capăt”, a mai spus fostul concurent de la Antena 1.

ADVERTISEMENT