Life

Radu Ștefan Bănică, concurent la Asia Express? Tânărul actor a surprins pe toată lumea

26.03.2021 | 15:50
Radu Stefan Banica concurent la Asia Express Tanarul actor a surprins pe toata lumea
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică i-a luat pe toți prin surprindere în cadrul celui mai nou vlog pe care l-a realizat pe Youtube. Concurentul de la Te cunosc de undeva a lansat o mare provocare pentru producătorii de la Antena 1: și-ar dori să participe la Asia Express!

Fiul lui Ștefan Bănică a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe canalul său de Youtube, acolo unde și-a propus să fie din ce în ce mai activ, mai ales după ce a văzut că a prins destul de bine primul său vlog, în care le arăta oamenilor cum se desfășoară o zi de filmare la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Unul dintre admiratorii tânărului de 19 ani student la UNATC l-a întrebat dacă ar fi de acord să participe la Asia Express, iar Radu nu a stat prea mult pe gânduri.

Radu Ștefan Bănică și-ar dori să concureze la Asia Express

„Chiar mi-ar plăcea să particip. Mi se pare o experiență de viață superbă”, este răspunsul surprinzător pe care l-a dat Radu Ștefan Bănică pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Băiatul a vorbit despre el, dar și despre provocările sale profesionale. Radu Ștefan spune că are câteva melodii în sertar și abia așteaptă să le înregistreze într-un studio. A spus câte ceva și despre experiența la Te cunosc de undeva, emisiune despre care a spus că e pe cât de frumoasă pe atât de grea.

Întrebat de ce nu face vloguri cu părinții săi, Radu a spus că el și-ar dori, dar a fost refuzat atât de tatăl său cât și de mamă, prin urmare îl vom vedea în vloguri mai mult singur.

ADVERTISEMENT

Nu se aștepta să câștige inimile telespectatorilor

Fiul marelui cântăreț a mai declarat că este destul de surprins să vadă că lumea îl iubește și îi trimite mesaje de încurajare, pentru el toată treaba cu faima fiind complet nouă.

„Am fost surprins sincer. N-am știut la ce să mă aștept și când am văzut comentariile frumoase pe Youtube, pe Instagram, chiar m-au făcut să mă simt foarte bine și vă mulțumesc mult pentru susținere”, a spus Radu Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT