Life

Radu Ștefan Bănică, despre relația cu sora sa, Violeta. Cum se înțelege, de fapt, cu Andreea Marin

23.03.2021 | 10:24
Radu Stefan Banica despre relatia cu sora sa Violeta Cum se intelege de fapt cu Andreea Marin
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit ce relație are cu sora sa mai mică, Violeta, dar și cum se înțelege cu Andreea Marin, prezentatoarea de la TVR. Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” a mărturisit și cum l-a primit în viața sa pe celălalt frate, Alexandru. 

Tânărul actor a declarat că merge frecvent în casa fostei gazde de la „Surprize, surprize” pentru a petrece timp cu sora sa mai mică. Băiatul lui Ștefan Bănică Jr. se înțelege foarte bine cu Violeta, precizând că se sprijină reciproc în toate.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Radu Ștefan Bănică are o relație foarte bună și cu Andreea Marin, care a mărturisit de-a lungul timpului că băiatul cel mare al fostului ei soț face parte din viața ei. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa băiatului, lucru care se întâmplă și invers.

Radu Ștefan Bănică, adevărul despre legătura cu Violeta și Andreea Marin

„Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta.

ADVERTISEMENT

Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru revista viva.ro.

Fiul celebrului jurat de la X Factor petrece la fel de mult timp și cu celălalt frate, Alexandru, care provine din relația cântărețului și Lavinia Pîrva. Micuțul a venit pe lume în luna mai a anului 2019.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, concurentul de la „Te cunosc de undeva!” a mărturisit că își vizitează des frații mai mici, familia adunându-se adesea în locuința lui Ștefan Bănică Jr.

„Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică”, a completat fiul lui Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT

Radu Ștefan calcă pe urmele celebrul său tată, mai ales în ceea ce privește partea de actorie. Tânărul și-a descoperit această pasiune încă de la vârsta de 6 ani, când a început să ia lecții de dicție.

ADVERTISEMENT