Life

Radu Ștefan Bănică, discuție aprinsă cu Vârciu în culisele Te cunosc de undeva. Ce nu s-a văzut la tv

22.03.2021 | 12:06
Radu Stefan Banica discutie aprinsa cu Varciu in culisele Te cunosc de undeva Ce nu sa vazut la tv
Radu Ștefan Bănică și Liviu Vârciu sunt concurenți la Te cunosc de undeva. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică și Liviu Vârciu și-au exprimat nemulțumirile privind punctele obținute de fiecare în ultima gală de la Te cunosc de undeva.

Cei doi concurenți au avut un schimb de replici în culise, imaginile în care cei doi combat modul de notare și punctele care s-au acordat în cadrul galei nefiind difuzate pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Ștefan Bănică a intrat în pielea lui Kenny Loggins în ediția de sâmbătă, 20 martie, iar Liviu și partenerul său de scenă, Andrei Ștefănescu, au fost Ottawan.

Radu Ștefan Bănică, discuție în contradictoriu cu Liviu Vârciu în culisele Te cunosc de undeva

Cei care au reușit să primească laurii victoriei în cele din urmă au fost Liviu și Andrei, în ciuda nemulțumirilor și a tensiunii acumulate în culisele show-ului de la Antenă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă momentul oferit de Andrei și Liviu a fost cel mai apropiat atât de concurenți cât și de membrii juriului, Radu Ștefan s-a numărat printre cei care a acordat cele 5 puncte Cristinei Vasiu, lucru care nu le-a picat tocmai bine celor doi artiști.

radu ștefan bănică
Radu Ștefan și Liviu au avut un schimb de replici privind notarea momentelor lor din ultima gală Te cunosc de undeva

Ana Baniciu și Raluka, pe ultimul loc

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au obținut 70 de puncte în urma votărilor și au câștigat, așadar, gala de săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Pe locul al doilea în clasamentul recentei ediții s-a situat Mirela Vaida, iar podiumul a fost completat de Emilia Popescu. Fetele care au reușit să surprindă în fiecare gală cu prestația lor, Ana Baniciu și Raluka au fost de data aceasta pe ultimul loc, cu doar 22 de puncte.

„Te cunosc de undeva” este unul din cele mai urmărite show-uri de televiziune din România. Emisiunea a debutat pe 17 martie 2012, iar anul acesta a ajuns la cel de-al 16-lea sezon, fiind una din cele mai longevive producții de la Antena 1, care reușește să adune un public numeros de fiecare dată în fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT