Life

Radu Ștefan Bănică, fotografie neașteptată cu sora sa, Violeta. Mesajul transmis de tânărul actor

Radu Ștefan Bănică, imagine specială cu sora sa, Violeta. Postarea făcută de fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, pe social media.
12.10.2022 | 14:43
Radu Stefan Banica fotografie neasteptata cu sora sa Violeta Mesajul transmis de tanarul actor
Radu Ștefan Bănică, imagine specială cu sora sa, Violeta. Postarea făcută de fiul lui Ștefan Bănică. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul concurent al emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1, a distribuit o fotografie neașteptată cu sora sa, Violeta. Mesajul transmis de tânărul actor i-a atins pe urmăritorii săi, dar și pe cei ai Anei Violeta Bănică.

Radu Ștefan Bănică, imagine specială cu sora sa, Violeta. Postarea făcută de fiul lui Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică are o relație foarte frumoasă cu unica sa soră, Violeta, rodul iubirii dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică. Cei doi adolescenți se înțeleg foarte bine și reușesc să petreacă destul de mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

„My sister ( Sora mea)”, este mesajul scurt și la obiect distribuit de actorul Teatrului de Comedie pe pagina de Instagram.

Postarea este însoțită de o inimă neagră, încă o dovadă clară că tinerii au o comunicare excelentă și o legătură frumoasă. Fiul lui Ștefan Bănică se simte norocos că are o soră cu care are foarte multe lucruri în comun.

ADVERTISEMENT

Totodată, cântărețul are numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru Ana Violeta Bănică, care este de o frumusețe răpitoare și care a moștenit foarte multe trăsături de la celebra sa mamă.

„Este foarte frumoasă și înaltă. Acum a crescut și ea și avem discuțiile noastre, secretele noastre.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși”, spunea Radu Ștefan Bănică la un moment dat, într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Radu Ștefan Bănică, aprecieri pentru Andreea Marin

Radu Ștefan Bănică și Andreea Marin au avut ocazia să prezinte un evenimente în urmă cu puțin timp, fostul concurent de la Te cunosc de undeva având numai aprecieri pentru fosta moderatoare de la Surprize, surprize.

ADVERTISEMENT

„O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata. Am o relație foarte frumoasă, este mama surorii mele, am un respect pentru ea, se poartă extraordinar cu mine și este o relație foarte frumoasă”, a adăugat cântărețul, mai arată sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT