Life

Radu Ștefan Bănică, încurcat de melodiile tatălui său. Gafa făcută în direct: „Sper că nu se uită”

Radu Ștefan Bănică a încurcat melodiile tatălui său, motiv pentru care s-a simțit extrem de rușinat. Totul s-a întâmplat în direct, într-o emisiune de televiziune.
28.01.2022 | 15:53
Radu Stefan Banica incurcat de melodiile tatalui sau Gafa facuta in direct Sper ca nu se uita
Radu Ștefan Bănică este fiul celebrului Ștefan Bănică. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Invitat să-și promoveze propria afacere într-o emisiune de televiziune, Radu Ștefan Bănică a dat de belea! Nu, nu a a avut probleme când a vorbit despre cafeneaua sa, una dintre marile sale realizări pe plan personal, ci când a vrut să cânte câteva melodii de-ale tatălui său, celebrul Ștefan Bănică Jr.

Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva” a fost prezent la Teo Show, unde a participat la un joculeț.

ADVERTISEMENT

Tânărul artist, mai nou antreprenor, a avut de extras câteva cuvinte dintr-un bol și trebuia să cânte o melodie care să-l conțină.

Radu Ștefan Bănică a-ncurcat borcanele

Primul cuvânt care i-a dat de furcă a fost „zori”. Crezând că tatăl său are o piesă muzicală cu acest nume, a început să fredoneze fără mare convingere, neștiind versurile.

ADVERTISEMENT

Necazul a fost că melodia respectivă se numea, de fapt, „Vorbe-n vânt”, moment în care Radu Ștefan s-a rușinat foarte tare.

„Sper că nu se uită tata la televizor”, a spus Radu, realizând gafa pe care a comis-o.

Și la următoarele cuvinte îi venea să fredoneze alte piese de-ale tatălui său, dar nici la melodiile respective nu știa textul sau linia melodică.

ADVERTISEMENT

Când a primit cuvântul „soare”, acestuia i-a venit în minte, în schimb, o manea cântată de Florin Salam, moment în care Teo Trandafir și Bursucu au făcut ochii cât cepele.

Radu a vorbit și despre cafeneaua pe care și-a deschis-o recent în București, acolo unde a fost vizitat inclusiv de sora lui vitregă, Violeta. Violeta, pentru cei care nu sunt la curent, este fiica pe care Ștefan Bănică o are cu Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Radu a spus că mama lui îl ajută mult cu această afacere, mai ales din punct de vedere moral.

Sora lui vitregă, Violeta, a fost la cafeneaua pe care și-a deschis-o recent

„Mama mea mă ajută, în primul rând cu muncă fizică. Mă ajută foarte mult, fiind cafenea, de dimineață se deschide.

Este un vis de-al meu, de mic copil, când nu aveam voie să beau cafea. Acum, s-a putut materializa acest vis. 

Sprijinul moral este de la mama mea. Mama a fost aici de la început. Am construit împreună. Tata a zis că este interesant, că este un concept frumos. Îl mai aștept.

M-am trezit cu Violeta la cafenea. Am zis: hai să facem o poză împreună”, a spus Radu Ștefan, printre altele, la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT