Life

Radu Ștefan Bănică, noua vedetă a unui post de televiziune din România. În ce emisiune va apărea fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Radu Ștefan Bănică, un nou proiect pe sticlă. Cu ce post de televiziune a semnat băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr.
27.11.2022 | 19:51
Radu Stefan Banica noua vedeta a unui post de televiziune din Romania In ce emisiune va aparea fiul lui Stefan Banica Jr
Radu Ștefan Bănică, un nou proiect pe sticlă. Cu ce post de televiziune a semnat băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiul cel mare al juratului de la X Factor este noua vedetă a unui post de televiziune din România. În ce emisiune va apărea tânărul care calcă pe urmele celebrului său tată, care are o carieră de succes pe sticlă și pe scena muzicală.

Radu Ștefan Bănică, un nou proiect pe sticlă. Cu ce post de televiziune a semnat băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr.

Radu Ștefan Bănică a încheiat colaborarea cu Antena 1 și în curând va apărea la TVR, unde va juriza o emisiune cu și despre copii. Colege îi vor fi Elena Gheorghe și Matilda Pascal Cojocărița cu care se înțelege foarte bine.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru producție au început deja, fostul concurent de la Te cunosc de undeva precizând că în curând va termina Facultatea de Actorie. Așadar, se va ocupa de tot ce ține de acest domeniu, dar și de prezența scenică.

„Noul proiect se numeşte Vedeta familiei şi eu voi fi unul dintre cei trei juraţi, alături de Matilda Pascal Cojocăriţa şi de Elena Gheorghe. Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, n.r.), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru click.ro.

Radu Ștefan Bănică, detalii despre emisiunea de la TVR

Radu Ștefan Bănică a oferit câteva detalii despre emisiunea de la TVR. Tânărul nu a mai lucrat cu copii până acum, însă pentru că are doi frați mai mici, Violeta și Alexandru, spune că se va descurca de minune în noul rol.

ADVERTISEMENT

Sora artistului provine din relația tatălui său cu prezentatoarea Andreea Marin. Adolescenta va împlini pe 15 decembrie frumoasa vârstă de 15 ani, în timp ce fratele mai mic este rolul iubirii dintre Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva. Micuțul Alexandru are în momentul de față 3 ani și jumătate.

„Îmi plac copiii, aşa că îmi este uşor, cu toate că ştiu cât este de greu să le dai veşti rele. Sunt un încăpăţânat, aşa că nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere”, a completat Radu Ștefan Bănică, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul proiect în care este implicat actorul. Vedeta joacă în piesa lui Ion Luca Caragiale, O noapte furtunoasă, la Teatrul Naţional Bucureşti, dar și la Operetă unde are rol principal în HeartBeat – The Musical.

Spectacolul, care va avea premiera pe data de 17 decembrie 2022, este scris de la zero, muzică și text, de Eduard Petru Jighirgiu. Este vorba de un muzical în care fiul lui Ștefan Bănică Jr. va cânta în proporţie de 99%.

ADVERTISEMENT