Life

Radu Ștefan Bănică, totul despre relația cu celebrul său tată, Ștefan Bănică Jr.: ”Am un nume cu o istorie”

Radu Ștefan Bănică a făcut mai multe dezvăluiri despre relația pe care o are cu renumitul său tată, actorul și artistul Ștefan Bănică.
22.10.2021 | 22:54
Radu Stefan Banica totul despre relatia cu celebrul sau tata Stefan Banica Jr Am un nume cu o istorie
ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de numai 19 ani calcă pe urmele cunoscutului jurat de la X Factor, care de-a lungul timpului i-a dat sfaturi prețioase de care a ținut mereu cont.

Vloggerul se înțelege de minune cu figura paternă, în ciuda faptului că a fost crescut numai de mama sa, Camelia Constantinescu, cu care vedeta a fost cuplat câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică susține că uneori ar fi vrut să facă parte dintr-o familie normală, asta pentru că numele pe care-l are este unul cu o mare istorie în spate.

Radu Ștefan, dezvăluiri despre tatăl său. Cum se înțelege cu Ștefan Bănică Jr.

„Când eram mai mic îi ceream mai tot timpul. Însă acum aş putea spune că «am prins schema». Dar da, mă sfătuiesc cu tatăl meu ori de câte ori simt nevoia. 

ADVERTISEMENT

Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută.

Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng.

ADVERTISEMENT

Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora”, a mărturisit Radu Ștefan într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Radu Ștefan, relație bună cu frații din partea tatălui

Fostul concurent din emisiunea „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1 primește îndemnuri excelente și de la mama sa, care-i spune adesea să nu uite de unde a plecat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânărul actor are o relație deschisă și cu frații săi mai mici, Violeta și Alexandru, cu care petrece destul de mult timp atunci când are ocazia.

„Am o relaţie foarte bună, ne vedem destul de des. Sora mea a mai crescut şi am început să ieşim şi noi prin oraş la un suc sau la o îngheţată, lucru pe care îl ador.

Cu fratele meu mai mic mă joc cât mă ţine, este foarte haios şi plin de energie”, a mai spus fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT