News

Radu Tudor îl ironizează pe Liviu Dragnea, în prag de alegeri: „Altul care se crede genial”

23.05.2019 | 11:33
Radu Tudor il ironizeaza pe Liviu Dragnea in prag de alegeri Altul care se crede genial

Realizatorul Antena 3, Radu Tudor, l-a ironizat pe Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, după ce acesta a susținut că a auzit numai comentarii proaste cu privire la faptul că ar putea să își anunțe candidatura la alegerile prezidențiale. Ironia lui Radu Tudor a venit la doar câteva ore după ce Mircea Badea a jignit-o pe premierul României, Viorica Dăncilă.

Radu Tudor l-a ironizat pe Liviu Dragnea

Într-o postare pe facebook, Radu Tudor l-a parafrazat pe Liviu Dragnea: „Numai comentarii proaste la ce am spus eu aseara”, alături de un hashtag în care era scris „încă un politician care se consideră genial”, aluzie la președintele PSD.

Reacția lui Radu Tudor vine după ce Liviu Dragnea a comentat ce au spus mai mulți oameni, printre care și președintele Klaus Iohannis, cu privire la posibilitatea ca el să candideze la parlamentare: ”Am văzut după declarația mea, după interviul meu de ieri (marți – n.r.) foarte multe comentarii. Sunt proaste comentariile. Eu nu am spus nimic altceva decât ce spun de luni de zile, anume că vom discuta, că vom prezenta punctul nostru de vedere privind candudatura la prezidențiale după alegerile europarlamentare”, a declarat președintele Senatului.

Radu Tudor, o nouă ironie la adresa lui Liviu Dragnea
Radu Tudor, o nouă ironie la adresa lui Liviu Dragnea *foto: captură facebook

Ironiile lui Radu Tudor le-au urmat pe cele ale lui Mircea Badea la adresa Vioricăi Dăncilă

Radu Tudor l-a urmat astfel pe colegul său, Mircea Badea, cel care i-a adresat cuvinte dure premierului Viorica Dăncilă, după ce aceasta a spus că va participa la referendumul privind modificările aduse legilor Justiției.

„În mod normal, după ce imbecila planetei a declarat că va participa la cvorumul hitleristului cretin, aș da ciumei roșii o opinie anti și aș vota cu Tăriceanu. Adevărul e că foarte mulți pesediști sunt pur și simplu insuportabili. Sunt doar câteva excepții cu adevărat notabile”, a spus realizatorul emisiunii„În Gura Presei”.