Life

Radu Vâlcan a mers la Adela la serviciu. Motivul surprinzător din spatele acestui gest

Radu Vâlcan și-a impresionat soția zilele trecute. A mers să o aștepte la serviciu. Actorul încearcă să-și răsfețe soția cât mai mult după ce aceasta a suferit un atac de panică.
03.11.2021 | 11:07
Radu Valcan a mers la Adela la serviciu Motivul surprinzator din spatele acestui gest
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a fost foarte emoționantă de gestul făcut de soțul ei. Actorul a decis să o aștepte în fața sediului unde lucrează și să meargă împreună acasă.

Radu Vâlcan a fost mereu un soț grijuliu și a încercat să-și răsfețe soția cum a știut el mai bine.

ADVERTISEMENT

În plus, în urmă cu puțin timp aceasta a suferit un atac de panică, așa că actorul încearcă să petreacă probabil mai mult timp alături de ea..

Radu Vâlcan a mers la Adela la serviciu. Motivul surprinzător din spatele acestui gest

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează de ani buni unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Actorul a fost întotdeauna un soț foarte grijuliu și își răsfață soția cum știe el mai bine. Asta chiar dacă, Adela declara pe contul de socializare că nu este un bărbat foarte romantic.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și-a impresionat soția de curând. Acesta s-a dus și a așteptat-o la serviciu pentru a merge împreună acasă.

“A venit soțul să mă ia fără să îmi spună. Mi se pare cel mai romantic normal gest pe care l-a făcut în ultimul timp”, a spus actrița pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan încearcă să-și petreacă foarte mult timp alături de soția. Mai ales că, aceasta a avut un atac de panică de curând. Cei doi au decis să plece pentru câteva zile la Roma, dar avionul a avut unele probleme și a fost nevoit să se întoarcă. Actrița s-a speriat foarte tare și nu a mai dorit să urce în avion, așa că și-au anulat concediul. Adelei Popescu îi este frică să zboare și fiecare călătorie este stresantă.

“Da, suntem acasă! Am plecat spre Roma, dar ne-am întors. Nu, nu am mai ajuns la Roma. Deși visam un proseco și fructe de mare în piazzeta de la Pantheon, mâncăm fructe de mare la noi în bucătărie. Nu e rău deloc. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport”, le-a spus Adela fanilor.

ADVERTISEMENT

Cum și-a descris Adela Popescu soțul

Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor faptul că soțul ei nu este foarte romantic. Nu ține minte ziua în care s-au căsătorit și nici nu face declarații de dragoste.

“Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nuntii.

Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori. Nu îmi spune zilnic te iubesc”, le-a spus Adela fanilor într-un filmuleț pe Instagram.

ADVERTISEMENT