Life

Radu Vâlcan, cu buza umflată la propriu. Ce i s-a întâmplat prezentatorului. Și-a uimit fanii

Radu Vâlcan are buza umflată la propriu. Prezentatorul și-a uimit fanii care i-au dat sfaturi despre cum să se trateze. Ce i s-a întâmplat soțului Adelei Popescu?
31.08.2022 | 22:18
Radu Valcan cu buza umflata la propriu Ce i sa intamplat prezentatorului Sia uimit fanii
Radu Vâlcan a făcut publice fotografii cu starea în care se află. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a avut parte de o experiență neplăcută, în urmă căreia s-a ales cu buza umflată la propriu. Îndrăgitul prezentator și-a speriat fanii, care l-au îndrumat cum să se trateze.

Radu Vâlcan și-a speriat fanii. Prezentatorul s-a afișat cu buza umflată

Radu Vâlcan, aflat în Republica Dominicană alături de soția sa, Adela Popescu, și cei trei copii, a fost mușcat destul de grav de o albină. Moderatorul emisiunii ”Insula Iubirii” are acum o umflătură uriașă la una dintre buze.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan s-a fotografiat cu starea în care se află și a făcut haz de necaz. ”Buza mare…face nasu’ mic.
#cinenuareoalbinăsăîșicumpere”, a scris vedeta în dreptul imaginilor făcute publice pe rețelele de socializare.

Radu Valcan, muscat de albina
Așa arată Radu Vâlcan mușcat de albină. Sursa foto: facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Într-un Instastory, Radu Vâlcan a mai făcut o ironie, cerându-le fanilor o părere despre ce cred ei că i s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

”Ce credeți că am pățit? M-a mușcat Adela. M-a înțepat albina. Am mâncat picant’’, a transmis prezentatorul într-un Instastory.

Radu Vâlcan, copiii și Adela Popescu, în Republica Dominicană. Ce fac toți acolo

În Republica Dominicană, Radu Vâlcan și cei trei copii îi sunt alături Adelei Popescu, deoarece actrița prezintă competiția ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. În Republica Dominicană, ea va petrece o perioadă de 2 luni.

ADVERTISEMENT

Mulți au criticat-o pe Adela Popescu când au aflat că a impus ca o condiție de prezentare a emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” să-și aibă familia aproape.

”Nu le comentăm în niciun fel (n.red. comentariile răutăcioase), pur şi simplu acestea sunt datele problemei. Sunt recunoscătoare că am fost înţeleasă şi s-a putut îndeplini această dorinţă.

ADVERTISEMENT

Nu vă imaginaţi că am cerut pahare de cristal sau mai ştiu eu ce, ne-am dorit să fim împreună. Atât!”, a comentat Adela Popescu pentru Adevărul.

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se va difuza în toamnă la Protv. Nu este prima oară când show-ul este transmis pe respectivul post de televiziune. Va reveni pe micile ecrane după o pauză de 7 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: