Life

Radu Vâlcan, declarație de dragoste pentru Adela Popescu. Ce le-a mărturisit tuturor despre soția sa

29.10.2020 | 19:34
Radu Valcan declaratie de dragoste pentru Adela Popescu Ce lea marturisit tuturor despre sotia sa
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan i-a făcut o declarație de dragoste cât se poate de sinceră soției lui. Prezentatorul de la Insula Iubirii și vedeta PRO TV formează un cuplu de foarte mulți ani, dar pare că se iubesc fel de mult ca-n prima zi. 

Cei doi au împreună doi copii și de ceva vreme familia lor e cu mult mai numeroasă, odată cu venirea pe lume a mezinului lor. În această după-amiază, cunoscutul bărbat a decis să își mărturisească sentimentele, în mediul online.

ADVERTISEMENT

O astfel de mărturisire nu a putut veni fără o imagine care să îi facă cinste. De aceea, urmăritorii de pe Instagram ai lui Radu Vâlcan au avut parte de o reală surpriză atunci când s-au întrebat ce preocupări mai are vedeta Antena 1.

Radu Vâlcan, declarație de dragoste impresionantă pentru Adela Popescu. Le-a arătat tuturor o imagine rară cu soția lui

Radu Vâlcan și-a transmis sentimentele pentru Adela Popescu într-o postare neașteptată. Prezentatorul a postat un tablou de vacanță cu cei doi, pe când se aflau într-o escapadă în insula greacă Skiathos.

ADVERTISEMENT

Imaginea de pe rețeaua de socializare îi arată pe cei doi într-un astfel de cadru idilic, cu mai bine de opt ani în urmă, după cum le-a mărturisit și Radu Vâlcan prietenilor din mediul online.

“Iubire, am găsit poza asta făcută acu’ vreo opt-nouă ani. WoW, suntem neschimbați. Eu…la fel. Tu…același zâmbet.”, a fost mărturisirea făcută de Radu Vâlcan pentru soția lui, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În mod uimitor, cei doi arată la fel ca-n prezent și au primit o sumedenie de mesaje, în secțiunea de comentarii, prin care au fost felicitați de către urmăritorii lor. Adela Popescu a uimit și la nivelul apariției sale fără pic de machiaj din respectiva fotografie.

Radu Vâlcan, declarație de dragoste pentru Adela Popescu. Ce le-a mărturisit tuturor despre soția sa
Radu Vâlcan și-a uimit fanii cu cea mai nouă poză publicată pe Instagram

Cele două vedete de televiziune formează un cuplu de mai bine de un deceniu și între ei pare să fi fost dragoste la prima vedere.

ADVERTISEMENT

“Mi-am propus să nu mă afișez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine. Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător și că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afișăm. Pornind de o astfel de bază, lucrurile se construiesc foarte frumos și natural.

Eu cred că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuși să fie fideli, pentru că au văzut cum e în toate felurile și au devenit imuni la complimente și la replici de agățat, trecând prin asta foarte des. În ceea ce îl privește pe Radu, care nu face excepție, e în categoria bărbaților care a și avut experiențe și știe ce vrea de la viață”, susținea la rândul său Adela Popescu într-un interviu despre soțul ei.

ADVERTISEMENT