Life

Radu Vâlcan, dezvăluiri sincere despre căsnicia cu Adela Popescu. Cine este mai autoritar cu copiii

Radu Vâlcan a făcut dezvăluiri sincere despre căsnicia cu Adela Popescu. Prezentatorul de la Antena 1 a recunoscut cine este mai autoritar cu cei trei copii.
21.07.2022 | 18:23
Radu Valcan dezvaluiri sincere despre casnicia cu Adela Popescu Cine este mai autoritar cu copiii
Adela Popescu rămâne singură, fără Radu Vâlcan, în Dominicană, în câteva săptămâni. Acesta se întoarce în România cu băieții mari Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a vorbit despre căsnicia cu Adela Popescu, dar și despre familia lor. Prezentatorul a dezvăluit care dintre ei este mai autoritar cu copiii.

Radu Vâlcan, dezvăluiri sincere despre căsnicia cu Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o căsnicie de șapte ani și o familie frumoasă. Cei doi au împreună trei băieți, Alexandru (6 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (1 an).

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, prezentatorul de la Insula Iubirii a vorbit despre căsnicia cu Adela Popescu, despre care are numai cuvinte de laudă.

Radu Vâlcan a spus că el și partenera sa de viață au parte de familia la care amândoi au visat și este chiar mai mult decât și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

În plus, prezentatorul o consideră eroină pe Adela Popescu pentru că a adus pe lume trei copii în decurs de cinci ani. Radu Vâlcan încearcă să o ajute pe soția sa cu anumite treburi, cum ar fi cumpărăturile sau plata facturilor.

“Exact familia la care am visat amândoi și pe care ne-o imaginam. Nu cred că mi-aș dori mai mult de atât. (…)

ADVERTISEMENT

Avem încredere foarte mare în noi, unul în celălalt. Înțelegem meseriile pe care ni le-am ales, știm că este greu cu trei copiii, o probăm în fiecare zi. (…)

Mi-am dat seama de la început că trebuie să o degrevez pe ea de tot ce înseamnă aceste griji, să plătești facturile, să faci cumpărături. (…)

ADVERTISEMENT

Este eroină, din punctul meu de vedere, faptul că am făcut trei copii la o distanță atât de scurtă.”, a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars, citat de spynews.ro.

În continuare, prezentatorul a spus că mariajul său cu Adela Popescu este bazat pe iubire și încredere. În relația lor nu există reguli și fiecare poate face ceea ce își dorește, a adăugat el.

Cine este mai autoritar cu cei trei copii?

Radu Vâlcan a recunoscut că este mai autoritar cu copiii, în comparație cu prezentatoarea de la Vorbește lumea. Adela Popescu are o altă tehnică și nici nu cedează atât de ușor.

“Părintele mai autoritar, într-adevăr, sunt eu, dar cedez mai repede. Adela are o altă tehnică, ea nu este atât de autoritară, dar nici nu cedează și nici nu îi face pe copii să simtă.”, a mai dezvăluit Radu Vâlcan pentru aceeași sursă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei “Iubire și onoare”, difuzată pe Acasă TV în perioada 2010 – 2011.

Primul lor fiu a venit pe lume în iunie 2016, iar al doilea în decembrie 2018. Anul trecut, în iulie, Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT