Life

Radu Vâlcan, îngrijorat pentru Adela Popescu înainte să nască: „Are niște complicații la coloană”. Ce a pățit la primele două travalii

Radu Vâlcan este îngrijorat pentru Adela Popescu înainte să îl aducă pe lume pe cel de-al treilea copil. Prezentatorul a vorbit despre starea soției sale.
07.06.2021 | 11:44
Radu Valcan ingrijorat pentru Adela Popescu inainte sa nasca Are niste complicatii la coloana Ce a patit la primele doua travalii
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și Adela Popescu vor deveni în curând părinți pentru a treia oară. Momentul nașterii ar putea fi unul greu pentru frumoasa actriță.

Prezentatorul „Insula iubirii” de la Antena 1 spune că el este ceva mai emoționat decât soția lui, căci ea e deja obișnuită, învățând din primele două nașteri.

ADVERTISEMENT

Cu cât se apropie mai mult momentul zero, cu atât este mai agitat, mai ales că prezentatoarea de la PRO TV are niște complicații la coloană care ar putea face travaliul mai greu.

Radu Vâlcan, despre mămicuța Adela Popescu: „Are niște complicații la coloană, motiv pentru care cele două nașteri nu au fost ușoare”

Radu a mărturisit că Adela i-a născut pe primii doi băieți, Andrei și Alexandru, cu dificultate din cauza problemelor sale de sănătate.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a declarat la Antena Stars că soția lui a stat la prima naștere 12 ore în travaliu și a avut dureri destul de mari, iar la a doua naștere 5 ore.

„Are niște complicații la coloană, motiv pentru care cele două nașteri nu au fost destul de ușoare. La primul copil, travaliul a durat 12 ore. Copilul apăsa foarte mult pe coloană. Atingea niște nervi acolo.

ADVERTISEMENT

La a doua nașțere, travaliul a durat 5 ore, dar a fost mai dureros”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Radu o însoțește pe parteneră de fiecare dată când merge la control. Emoțiile cresc pe măsură ce se realizează noi și noi ecografii cu bebelușul din burtică.

Până acum, sarcina decurge normal, însă teama este pentru momentul în care micuțul va veni pe lume din cauza problemelor de sănătate dezvăluite mai sus.

ADVERTISEMENT

Cei doi băieți sunt deja conștienți că vor avea un frățior și așteaptă cu nerăbdare să îl strângă în brațe, a mai spus prezentatorul de televiziune.

radu vâlcan
Radu Vâlcan au doi băieți împreună, iar acum se pregătesc pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Foto: Instagram

„Adela știe să își stăpânească emoțiile mult mai bine ca mine”

„Andrei și Alexandru sunt nerăbdători să-și cunoască frățiorul. Ne pregătim așa cum ne-am pregătit în cazul celorlalți doi copii. 

Adela este emoționată. Pentru că are cele două experiențe anterioare știe să îți stăpânească emoțiile mult mai bine ca mine.

Când vine momentul acela, contracțiile, când știe că urmează să nască, îmi spune să stau liniștit. Știe foarte bine ce înseamnă și când este momentul prielnic”, a adăugat Radu.

În legătură cu pregătirile cu necesarul pentru cel de-al treilea copil, Vâlcan a spus că totul este sub control. Acesta a mai zis că pregătirile au fost mai mari pentru Alexandru.

Și-au dat seama de atunci că nu aveau nevoie de toate lucrurile pe care cei doi le-au trecut pe lista de cumpărături.

 

 

ADVERTISEMENT