Life

Radu Vâlcan, luat la mișto de Busu în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a zis despre soțul Adelei Popescu

Radu Vâlcan a fost prezent în emisiunea „La Măruță”, moderată de Cătălin Măruță, unde a fost invitat și Florin Busuioc.
04.10.2021 | 16:02
Radu Valcan luat la misto de Busu in emisiunea lui Catalin Maruta Ce a zis despre sotul Adelei Popescu
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Insula Iubirii este la a doua apariție la Pro TV, după ce a fost concurent în show-ul Masked Singer România, unde s-a ascuns sub masca Șarpelui.

Soțul prezentatoarei Adela Popescu pare că a negociat la sânge aparițiile pe sticlă, în urmă cu puțin timp fiind invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a fost pus în fața unor întrebări incomode și discrete, la care a fost nevoit să răspundă în caz contrar trebuind să mânânce sosuri iuți.

Radu Vâlcan, ironizat de Busu. Ce a spus vedeta despre soțul Adelei Popescu

„E ok dacă Radu e dezinvolt și sincer? Stăm de atâtea minute să-l așteptăm la jocurile picante și e abia la prima întrebare”, i-a spus Cătălin Măruță actriței Adela Popescu, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

După ce a acceptat provocarea lansată de moderatorul show-ului „La Măruță”, Radu Vâlcan a răspuns la prima întrebare cu numele actriței Laura Cosoi, fără a dezvălui conținutul ei.

Acela a fost momentul în care a intervenit Florin Busuioc, prezentatorul de la meteo, care era la rândul său în platoul emisiunii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Vedeta l-a luat la mișto pe Radu Vâlcan și chiar s-a amuzat pe seama faptului că soțul Adelei Popescu nu a lăcrimat din cauza sosurile picante.

Mai mult decât atât, Florin Busuioc a mai punctat faptul că actorul ar fi lăcrimat chiar din cauza colegei sale de breaslă, Laura Cosoi.

ADVERTISEMENT

„Îmi era și milă de el când l-am văzut cum lăcrimează pentru Laura Cosoi”, i-a spus Florin Busuioc lui Cătălin Măruță.

Radu Vâlcan, pe scena de la Masked Singer România

Radu Vâlcan, prezentatorul de la Insula Iubirii, a ajuns pentru a doua oară în platourile de filmare de la Pro TV, acolo unde lucrează de foarte mulți ani soția sa, Adela Popescu.

Patronii postului de pe Pache Protopopescu ar fi negociat luni bune apariția actorului în show-ul Masked Singer România, masca lui fiind cea a Șarpelui.

Moderatorul de la Antena 1 nu a fost ghicit de niciunul dintre jurații show-ului, asta pentru că toți s-au gândit la vedete din trustul lor, nu din cel rival.

ADVERTISEMENT