Life

Radu Vâlcan, mesaj aspru pentru Răzvan Fodor: “Simplu, nu răspunde”

Radu Vâlcan, postare dură la adresa lui Răzvan Fodor. De ce s-a supărat prezentatorul de la Insula Iubirii, difuzată la Antena 1.
23.03.2023 | 20:15
Radu Valcan mesaj aspru pentru Razvan Fodor Simplu nu raspunde
Radu Vâlcan, postare dură la adresa lui Răzvan Fodor. De ce s-a supărat prezentatorul de la Insula Iubirii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soțul Adelei Popescu a răbufnit și a postat un mesaj aspru pentru unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, partenerul Irinei Fodor. Moderatorul emisiunii matrimoniale a mărturisit că amicul său nu vrea să răspundă.

Radu Vâlcan, postare dură la adresa lui Răzvan Fodor. De ce s-a supărat prezentatorul de la Insula Iubirii

Radu Vâlcan a făcut publică o postare dură la adresa lui Răzvan Fodor. Moderatorul s-a supărat pe fostul prezentator al show-ului Burlacul cu care lucrează la același post de televiziune și cu care este prieten de ani buni.

ADVERTISEMENT

Cei doi au foarte multe pasiuni comune și sunt extrem de apropiați, însă există și perioade în care nu își vorbesc. Așa s-a întâmplat în urmă cu puțin timp când soțul Adelei Popescu a pus mâna pe telefon, doar că la capătul celălalt nu i-a răspuns nimeni.

Prezentatorul este conștient că amicul său are un program foarte încărcat, dar cu toate acestea nu iartă gestul făcut de acesta. Din păcate, nu este pentru prima oară când gazda de la Insula Iubirii își exprimă frustrarea legat de acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Dacă vrei să îl suni pe Răzvan Fodor mai bine n-o faci. De ce? Simplu, nu răspunde”, a scris Radu Vâlcan pe contul personal de Instagram, postarea fiind însoțită de un emoticon în formă de furie.

Radu Vâlcan, dezamăgit de atitudinea lui Răzvan Fodor

Radu Vâlcan s-a declarat complet dezamăgit la un moment dat de atitudinea lui Răzvan Fodor, după ce a pățit același lucru. Prezentatorul a văzut o filmare în care amicul său apare alături de un alt prieten și a încercat să-l sune.

ADVERTISEMENT

Nici de această dată nu i s-a răspuns, deși moderatorul de la Insula Iubirii este ferm convins că vedeta de la Antena 1 avea telefonul în mână. Și pentru că a făcut acest gest, soțul Adelei Popescu i-a răspuns cu aceeași monedă.

Se întâmpla la scurt timp după ce Irina Fodor plecase la filmările pentru Asia Express, Radu Vâlcan subliniind că este o persoană foarte orgolioasă. Din fericire, toate acestea sunt doar niște mici tachinări între ei și nu există vreo ceartă.

ADVERTISEMENT

„Nu mai fi orgolios, băi Vâlchi. Că uite rămânem nevorbiți și rămânem doar cu story-urile astea. Astăzi nu mai am cum să te sun pentru că am toată ziua treabă”, spunea Răzvan Fodor la momentul respectiv, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT