Life

Radu Vâlcan, propunere inedită pentru Bogdan, la Insula Iubirii 2022. Ce șansă unică a primit concurentul

Radu Vâlcan a venit cu o propunere inedită pentru Bogdan, la Insula Iubirii 2022. Concurentul a primit o șansă unică, întrucât aceasta se poate oferi o singură dată într-un sezon.
11.05.2022 | 08:22
Radu Valcan propunere inedita pentru Bogdan la Insula Iubirii 2022 Ce sansa unica a primit concurentul
Ce i-a propus Radu Vâlcan lui Bogdan la Insula Iubirii 2022. Sursa foto: Capturi Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Atinge de la Insula Iubirii a primit o propunere din partea lui Radu Vâlcan în toiul nopții, după ce prezentatorul s-a dus la vila băieților.

Radu Vâlcan, propunere inedită pentru Bogdan, la Insula Iubirii 2022

Iubitul Priscillei Oghenovo a primit o propunere inedită de la prezentatorul reality show-ului de la Antena 1. Radu Vâlcan a venit la vila băieților pentru a-l informa pe Bogdan despre șansa pe care i-o oferă.

ADVERTISEMENT

Concurentul a recunoscut că s-a speriat atunci când prezentatorul a venit la vilă și i-a cerut să discute cu el în particular, crezând că poate s-a întâmplat ceva în vila fetelor. Totodată, acesta a recunoscut că experiența insulei este mult mai grea decât s-ar fi așteptat.

“Nu sunt în largul meu deoarece situația nu mă face să mă simt foarte bine. Este mai greu decât mi-am imaginat.”, a i-a spus Bogdan lui Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Acesta are posibilitatea de a participa la o ceremonie specială cu iubita lui. Dacă acceptă provocarea, Priscila va fi întrebată și ea, dar răspunsul va fi aflat de Bogdan în timpul ceremoniei.

În cazul în care aceasta se prezintă la ceremonie, amândoi au șansa de a pleca împreună. Dacă nu vine, atunci amândoi rămân pe insulă. Niciunul dintre colegii lui Bogdan nu vA mai avea această șansă dacă el acceptă provocarea.

ADVERTISEMENT

“Există o șansă unică pe care insula o poate oferi doar unuia dintre participanți. Dacă ajungi la limita durerii, la limita neputinței, atunci insula îți poate oferi această șansă. Este o regulă care se poate aplica o singură dată în sezon, iar această șansă îți este oferită ție.

Să participi la o ceremonie cu totul specială, cu Celia (n.r. Priscilla). Dar acceptul tău vine cu o decizie greu de luat.

ADVERTISEMENT

Dacă accepți această provocare, mergem să o întrebăm pe Celia, dar răspunsul îl afli la ceremonie. Dacă vine Celia, plecați împreună.

Dacă nu vine, stați amândoi pe insulă. Dacă accepți provocarea, niciunul dintre colegii tăi nu mai pot profita de șansă”, i-a spus Radu Vâlcan concurentului, la Antena 1.

Bogdan Atinge nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat această provocare. “Da, accept”, a fost răspunsul lui. Tânărul este convins că iubita lui nu se simte bine pe insulă, la fel ca el, și ar vrea să plece împreună acasă.

Bogdan speră că iubita lui va pleca cu el

Bogdan a considerat că testul s-a terminat pentru el și a primit o oră să-și facă bagajul pentru a se întâlni cu Celia, în cazul în care aceasta va accepta. Concurentul a recunoscut că nu se mai poate bucura de atmosfera de pe insulă încă două săptămâni.

“Iau decizia asta pentru că o iubesc.”, a mai spus Bogdan la testimoniale.

Deși colegii săi, dar și unele dintre ispitele feminine au încercat să-l convingă să rămână, concurentul a decis să meargă la ceremonie și să vadă ce se va întâmpla. Rămâne de văzut dacă Celia va accepta sau nu să plece cu el.

ADVERTISEMENT