Life

Radu Vâlcan, remarcă incredibilă la adresa Adelei Popescu: “Nemachiată, pistrui, coșuri…”

28.09.2020 | 11:49
Radu Valcan remarca incredibila la adresa Adelei Popescu Nemachiata pistrui cosuri
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și-a uimit fanii din mediul online, după ce a pozat-o pe Adela Popescu într-o ipostază inedită, fără pic de machiaj și a postat fotografia pe pagina sa de Instagram, alături de un mesaj neașteptat.

Prezentatorul TV și Adela Popescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, având peste un milion de urmăritori în mediul online, unde postează filmulețe și fotografii unice, spre deliciul admiratorilor.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015 și au doi băieței: Alexandru și Andrei. Deși între cei doi parteneri este o diferență de vârstă de 10 ani, aceasta este insesizabilă, Adela și Radu având întotdeauna apariții impecabile și bucurându-se de cariere înfloritoare și de o familie frumoasă.

Ce remarcă neașteptată a avut Radu Vâlcan la adresa soției sale. Adela popescu, replică de senzație

Nu este un secret faptul că Adela Popescu este o vedetă foarte activă pe rețelele de socializare, prin intermediul cărora își ține mereu fanii la curent cu schimbările ce au loc în viața ei și a partenerului său, Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Dacă Adela este nelipsită din mediul online, despre Radu nu se poate spune același lucru. Acesta este mai discret în privința vieții personale și singura persoană pe care o urmărește pe contul său de Instagram este chiar soția sa. Cu toate acestea, prezentatorul TV obișnuiește, uneori, să își surprindă urmăritorii cu postări comice.

Recent, Radu Vâlcan a postat o fotografie cu soția sa nemachiată, dis de dimineață, în timp ce își beau cafeaua împreună. Alături de postare, Radu a atașat un mesaj la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

ADVERTISEMENT

” Iubire, ești ok dacă pun poza asta?”
” Normal, îți place ție?!”
” Cel mai mult, nemachiată, pistrui, coșuri…❤️❤️❤️”,
a adăugat Radu Vâlcan în dreptul fotografiei cu partenera sa de viață.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar fotografia a strâns mii de like-uri. Adela Popescu nu s-a putut abține și i-a acordat soțului ei o replică pe măsură.

ADVERTISEMENT

”Nu fac față la atâtea complimente la un loc ?”, a comentat îndrăgita vedetă.