Life

Radu Vâlcan s-a accidentat. Ce a pățit prezentatorul în bucătărie

Momente dificile pentru Radu Vâlcan. Prezentatorul emisiunii Insula Iubirii s-a accidentat în bucătărie. Le-a arătat și fanilor ce a pățit și a făcut haz de necaz.
25.06.2022 | 00:36
Radu Valcan sa accidentat Ce a patit prezentatorul in bucatarie
Cum s-a accidentat Radu Vâlcan. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan s-a accidentat. Faimosul prezentator de la Antena 1 a arătat și fanilor, pe facebook, ceea ce a pățit în bucătărie.

Cum s-a accidentat Radu Vâlcan în bucătărie

Radu Vâlcan s-a rănit la deget. Prezentatorul emisiunii Insula Iubirii a dezvăluit că a vrut să taie un ardei, dar…”a dat pe lângă”.

ADVERTISEMENT

”Am vrut să tai un ardei gras și am dat pe lângă. Ok, sunt deficitar la manichiură. Dar, nu sunt singurul, nu?!?”, a scris Radu Vâlcan pe facebook.

Degetul lui Radu Vâlcan
Radu Vâlcan, tăiat la deget. Sursa foto: facebook

 

Fanii s-au amuzat de situație și i-au lăsat mulțimi de comentarii la postare.

”E destul de adînc dar asta arată că ai cuțite profesioniste/Numai cine nu muncește, nu greșeSe pare ca acel cutit a devenit violent in compania unui ardei gras”, sunt o parte dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan, căsnicie de zece ani cu Adela Popescu

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România. El formează, totodată, unul dintre cele mai celebre cupluri, din showbiz, cu Adela Popescu.

Actrița și prezentatorul sunt împreună de un deceniu și au împreună trei copii, mai exact, trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian.

ADVERTISEMENT

În pofida longevității căsniciei, cei doi recunosc faptul că între ei mai sunt și momente tensionante.

”Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa.

ADVERTISEMENT

Însă, când simţim că se prelungește starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm”, a detaliat Adela Popescu pentru revista Viva!

Cu toate că se mai ceartă, niciodată nu au pus problema să se separe, a mai completat și Radu Vâlcan.

”Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă.

Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul.” , a mărturisit și actorul.

ADVERTISEMENT