Life

Radu Vâlcan și Mihai Morar s-au ironizat în mediul online. Ce mesaj a primit prezentatorul de la Insula iubirii

Radu Vâlcan și Mihai Morar au avut un schimb de replici pe rețelele de socializare, lucru care nu se întâmplă pentru prima oară între cei doi prezentatori TV.
07.01.2022 | 15:11
Radu Valcan si Mihai Morar sau ironizat in mediul online Ce mesaj a primit prezentatorul de la Insula iubirii
ADVERTISEMENT

Cei doi moderatori s-au ironizat în mediul online, după ce prezentatorul de la Insula Iubirii le-a dezvăluit fanilor că a ieșit la prima alergare pe anul acesta.

Soțul Adelei Popescu nu a mai reușit să se țină de antrenament având în vedere că a fost plecat la filmări, în Thailanda, însă acum și-a reluat misiunea. Vedeta a plecat singur în parc.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie Radu Vâlcan i-a transmis un mesaj prietenului său, Mihai Morar, cu care a ieșit de nenumărate ori la alergat. Ei și-au pus adesea rezistența la mare încercare.

Radu Vâlcan, tras la răspundere de Mihai Morar. Ce i-a transmis omul de radio

„Prima tură de alergare, de când m-am întors din Thailanda. Ce să zic…a fost greu, dar nici ușor. Mihai Morar, hai mai repede.

ADVERTISEMENT

Așa vreme ca-n România nici Catalonia nu-ți oferă”, a scris Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram, unde a postat o filmare direct din parc.

Mesajul nu a fost trecut cu vederea de fostul prezentator de la Antena Stars, aflat perioada aceasta într-o vacanță cu întreaga familie la Port Aventura, în Spania.

ADVERTISEMENT

Omul de radio s-a amuzat copios când a văzut postarea realizată de soțul Adelei Popescu, cu care are o relație de prietenie de lungă durată.

„Poate data viitoare nu mai alergăm cu căciulile copiilor…”, este răspunsul oferit de Mihai Morar, în social media.

ADVERTISEMENT
Schimb de replici între Radu Vâlcan și Mihai Morar
Schimb de replici între Radu Vâlcan și Mihai Morar. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Radu Vâlcan și Mihai Morar, pasionat de alergat și drumeții montane

Radu Vâlcan și Mihai Morar se cunosc de ani buni și sunt prieteni foarte apropiați. Ambii sunt preocupați de sănătatea lor și merg la alergat foarte des.

Mișcarea în aer liber pare să fie cea care le place cel mai mult și care îi solicită, prezentatorii având la activ și câteva drumeții montane. Una dintre acestea a fost pe Valea lui Stan.

Moderatorii TV au simțit pe propria piele traseul din Munții Făgăraș, aflat în apropiere de barajul Vidraru. Cu siguranță, momentul nu a fost unul singular.

ADVERTISEMENT