Life

Radu Vâlcan, surpriză de zile mari pentru Adela Popescu, mama copiilor lui: ”Perfect cu EA, aici, lângă mine, mereu”

Radu Vâlcan nu ratează nicio ocazie pentru ai demonstra partenerei lui de viață, Adela Popescu, cât de mult o iubește și o prețuiește!
25.12.2022 | 11:14
Radu Valcan surpriza de zile mari pentru Adela Popescu mama copiilor lui Perfect cu EA aici langa mine mereu
Radu Vâlcan, surpriză de zile mari pentru Adela Popescu, mama copiilor lui! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După una an plin de proiecte profesionale, Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au luat o binemeritată vacanță alături de cei trei băieți. Deși au ales o destinație nu tocmai tradițională pentru sărbătorile de iarnă, plaja din Thailanda, fericitul cuplu nu a uitat de împodobirea bradului, și, cel mai important, prezentatorul de la Antena 1 nu a ratat ocazia de ai face o declarație de dragoste mai ceva ca în povești mamei copiilor lui.

Radu Vâlcan, mesaj emoționant pentru Adela Popescu

Norocos din cale a afară, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii, profită de fiecare dată și îi declară partenerei sale cât de importantă este în viața lui.

ADVERTISEMENT

Aflați în Thailanda, unde petrec Crăciunul alături de cei trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian, au imortalizat momente de suflet pe care le-au împărtășit cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare.

Radu Vâlcan și Adela Popescu nu au uitat de tradițiile din România și au împodobit bradul, și, de asemenea, și-au spus și cuvinte de apreciere pentru cei care îi iubesc.

ADVERTISEMENT

Așa se arată în mesajul postat de vedeta de la Antena 1, pe rețeau personală de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radu Vâlcan (@raduvalcan)

Căciulile nu sunt ale noastre, le-am împrumutat de la un cuplu, vecin de masă.

Nisipul, da, nisipul, ne bucură cu inocența lui. Brăduțul nu pare, dar este real. Așa cum este reală emoția de-acum, una pe care o împărțim cu voi.

Să fiți buni, oameni, măcar acum. Crăciun de poveste să aveți!”, a scris Radu Vâlcan la descrierea postării.

ADVERTISEMENT

”Perfect cu EA, aici, lângă mine, mereu”

Radu Vâlcan nu putea rata ocazia de a-și arăta încă odată sentimentele față de cea pe care a ales-o mama copiilor lui, așa să i-a făcut o surpriză de zile mari. La puțin timp după prima postare, a revenit cu o nouă poză în care îi face o declarație de dragoste Adelei Popescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radu Vâlcan (@raduvalcan)

Și mai avem una poză. Perfect cu EA, aici, lângă mine, mereu. Te iubesc, Crăciunița mea!”, a transmis Radu Vâlcan pe instagram.

ADVERTISEMENT