Life

Radu Vâlcan, surpriză uriașă de ziua sa de naștere: ”Sincer, nu se face așa ceva”

Radu Vâlcan, bucurie neașteptată la împlinirea a 46 de ani. Prezentatorul de la Antena 1 a avut parte de momente speciale.
08.02.2023 | 23:11
Radu Valcan surpriza uriasa de ziua sa de nastere Sincer nu se face asa ceva
Radu Vâlcan, bucurie neașteptată la împlinirea a 46 de ani. Prezentatorul a avut parte de momente speciale. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul moderator al reality show-ului Insula Iubirii s-a bucurat de o surpriză uriașă de ziua sa de naștere. Cum a reacționat soțul Adelei Popescu când a ajuns în restaurantul unde trebuia să sărbătorească numai cu familia.

Radu Vâlcan, bucurie neașteptată la împlinirea a 46 de ani. Prezentatorul a avut parte de momente speciale

Radu Vâlcan și-a dorit ca aniversarea zilei de 46 de ani să fie una liniștită în compania soției sale și a celor trei băieți, doar că Mihai Morar a fost de cu totul altă părere. Omul de radio i-a pregătit o surpriză de proporții.

ADVERTISEMENT

„Îl sun astăzi, de ziua lui: La mulți ani, Radu! Ce faci de ziua ta? Băi, pe liniște! Ieșim doar noi cu copiii la masă, în oraș…  Sincer, așa aș face și eu… Dar neapărat să ne vedem zilele viitoare cu toții…

Perfect! Bucură-te de ai tăi astăzi… 3 ore mai târziu. Vedeți în filmulețul din carusel ce s-a întâmplat. Petrecere surpriză la 46!!! Sincer, nu se face așa ceva… Dar mi-ar fi părut rău să nu fi fost și eu acolo, unde trebuia să iei cina «pe liniște» cu soția și copiii.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, «bătrinere»!”, este postarea distribuită de Mihai Morar pe Instagram, în dreptul unei imagini cu sărbătoritul zilei, Radu Vâlcan, dar și a două videoclipuri cu ”cadoul” primit de la gașca sa de prieteni.

Internauții sunt de părere că numai prietenii adevărați sunt capabili să le facă asemenea surprize apropiaților. În plus, Radu Vâlcan și Mihai Morar se ironizează frecvent în mediul online, replicile lor făcând deliciul oamenilor.

ADVERTISEMENT
Radu Vâlcan și Mihai Morar
Radu Vâlcan, surprins de Mihai Morar de ziua sa de naștere. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Radu Vâlcan și Mihai Morar, prieteni de ani buni

Cele două vedete se cunosc de ani buni și au o relație de amiciție foarte frumoasă. Prezentatorul emisiunii Insula Iubirii și fostul moderator de la Antena Stars sunt uniți de o pasiune comună: alergatul în zorii zilei, indiferent de sezon sau temperatură.

Mihai Morar a fost cel care l-a provocat pe Radu Vâlcan să-și înceapă ziua cu puțină mișcare. Se întâmpla în urmă cu câteva luni și de atunci nu există dimineață în care să nu se întâlnească în Parcul Herăstrău din București.

ADVERTISEMENT

Amândoi sunt preocupați de sănătate și de mișcare în aer liber. Cei doi au bifat de-a lungul timpului și mai multe drumeții montane, una dintre acestea având loc în urmă cu mai bine de 6 ani, în Munţii Făgăraş, aproape de barajul Vidraru.

ADVERTISEMENT