Life

Radu Vâlcan, vești noi înainte ca Adela Popescu să nască a treia oară: “Așteptăm, avem emoții”

Radu Vâlcan este în culmea fericirii. Peste câteva zile va deveni tătic pentru a treia oară.
01.07.2021 | 22:40
Radu Valcan vesti noi inainte ca Adela Popescu sa nasca a treia oara Asteptam avem emotii
Radu Vâlcan, vești noi înainte ca Adela Popescu să nască a treia oară: "Așteptăm, avem emoții". Sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și Adela Popescu vor deveni părinți  pentru a treia oară în doar câteva zile. Actorul a dezvăluit că  toate detaliile au fost puse la punct. I-au aranjat camera micuțului și au stabilit și ce nume va purta.

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu vor însă se se oprească și au planuri mari. Își mai doresc și o fetiță.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan, vești noi înainte ca Adela Popescu să nască a treia oară

Prezentatorul abia așteaptă să devină din nou tătic. Adela Popescu va naște peste doar câteva zile al treilea copil al cuplului. Pentru că a decis să nască natural nu se știe cu exactitate data.

Potrivit lui Radu Vâlcan totul este gata. I-au amenajat camere micuțului, iau ales numele, iar acum așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe fiul. Deși a avut unele probleme în timpul sarcinii, Adela Popescu se simte acum foarte bine.

ADVERTISEMENT

“Adela se simte foarte bine. Deja ne pregătim, pentru că mai sunt, după spusele medicului ginecolog, o chestiune de câteva zile. În rest așteptăm, avem emoții, ea se simte foarte bine, evident că e obosită, lucruri specifice acestei perioade”, a spus Radu Vâlcan, la Antena Stars.

Radu Vâlcan și Adela Popescu își doresc și o fetiță

Radu Vâlcan și Adela Popescu își doresc o familie cât mai numeroasă. Și-au făcut deja planurile și au anunțat că își doresc să aibă și o fetiță.

ADVERTISEMENT

“Sunt în 17 săptămâni, asta știm. Nu am grețuri, nu mi-a fost rău. Este băiețel, tot băiețel. Cel mai amuzant este că este tot băiat. Reacția soțului a fost cea mai tare: Nu pot să cred, o să avem patru copii. Știi ce a vrut să zică? O să mai facem unul până iese fetiță.

Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor”, a spus Adela la PRO TV, în luna februaie.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au unit destinele în anul 2015.

“Sâmbătă, 22 august, ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjurați de zâmbetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi.

Am petrecut de joi până duminică, ca în povești”, scria atunci Adela pe blogul ei.

ADVERTISEMENT