Sport

Un fost campion mondial le critică pe fetele de la CSM București: „O echipă de mercenare!”

Handbalistele de la CSM București, criticate de Radu Voina
ADVERTISEMENT

CSM București a pierdut fără drept de apel în fața celor de la Gyor. „Tigroaicele” au suferit o înfrângere la nouă goluri, scor 27-36, în prima etapă din faza grupelor principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Fost campion mondial și triple medaliat olimpic în anii ’70, fostul antrenor al lui Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, le-a criticat atât pe jucătoare, cât și pe antrenorul Dragan Djukic. Voina i-a reproșat tehnicianului sârb că acesta a început meciul fără nicio româncă în teren. Totodată, el a avut cuvinte dure și pentru jucătoare, care la finalul meciului nu au oferit nicio reacție fanilor: „Toate echipele pierd şi vor mai pierde, însă maniera în care a pierdut CSM a fost dezamăgitoare, pentru că a fost o echipă fără stăpân pe teren. O echipă de mercenare, care au venit să-şi facă datoria negativ pe teren”, a tunat Radu Voina, la Telekom.

ADVERTISEMENT

Radu Voina critică jucătoarele de la CSM București: „Echipă de mercenare”

„Lucrul care m-a deranjat cel mai mult, a jucat numai cu jucătoare CSM Bucureşti fără o româncă în teren, decât când era eliminată, intra Oana Manea 30 de secunde, Curea 30 de secunde. Şi ultimele cinci minute, când erau -10, antrenorul bagă şi românce, adică umilinţa să fie şi mai mare. Iar la interviuri, Udriştoiu şi Curea. De ce cele care au făcut diferenţa nu au venit să-şi asume, cu antrenorul în frunte, pentru că trebuie să vorbeşti şi la înfrângere şi la victorie”, a mai spus fostul campion al lumii, în 1974.

Radu Voina le-a criticat pe fetele de la CSM București

„Gyor a jucat mai bine decât noi. Extraordinar în prima repriză. Am intrat cu frică în meci. Doar câteva jucătoare au fost curajoase azi. Crina Pintea a fost greu de oprit. A jucat bine și la EURO, și azi la fel. Am făcut multe greșeli, Gyor a jucat foarte bine”, a declarat Dragan Djukic după Gyor – CSM Bucureşti 36-27.

ADVERTISEMENT

Următorul meci pentru CSM București este sâmbătă, 2 februarie, împotriva celor de la Krim Mercator.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE