Sport

Radu Voina, uimit de revenirea României în meciul cu Ungaria: ”A fost absolut incredibil”

06.12.2019 | 13:52
Radu Voina uimit de revenirea Romaniei in meciul cu Ungaria A fost absolut incredibil
ADVERTISEMENT

Fostul mare handbalist Radu Voina a fost uimit de revenirea echipei naționale feminine a României în meciul cu Ungaria, din Grupa C de la Campionatul Mondial din Japonia.

Radu Voina, uimit de revenirea României în meciul cu Ungaria: ”Au fost fenomenale”

”Nici nu mă mai aşteptam. Nici la pauză, nici în repriza a doua. A fost absolut incredibil. E o victorie senzaţională. Bravo, fetelor, bravo tuturor. Putem să încercăm să mergem chiar mai departe, eu spun că Suedia sau Rusia nu sunt chiar de speriat”, a declarat Radu Voina după România – Ungaria.

ADVERTISEMENT

”Am avut extremele în formă mare, au fost fenomenale. Jucătoarele şi-au asumat responsabilitatea. Cristina a fost liderul de care aveam nevoie, n-a mai fost realizatoare, dar a fost o distribuitoare excelentă”, a mai spus Radu Voina la Telekom Sport.

Primă repriză dezastruoasă

Echipa națională de handbal feminin a României a învins dramatic Ungaria, scor 28-27, în ultimul meci al Grupei C de la Campionatul Mondial din Japonia și s-a calificat în grupele principale.

ADVERTISEMENT

Fetele lui Tomas Ryde au avut o revenire de senzație, după o primă repriză dezastruoasă în care au fost conduse și la șapte goluri, iar la pauză a fost 10-16.

Adversare dificile în grupa principală

Unguroaicele au avut avans de șapte goluri în prima repriză, iar casele de pariuri ofereau atunci o cotă de 19.00 pentru victoria fetelor noastre. Cota a crescut la pauză la 30.00, atunci când România era condusă ci 16-10.

ADVERTISEMENT

În grupele principale, România va ajunge cu 0 puncte și va întâlni reprezentativele Rusiei, Suediei și Japoniei.

Cel mai slab start de meci

România a avut cel mai slab start de meci de la Campionatul Mondial de handbal feminin, nereușind să înscrie în primele 8 minute ale întâlnirii cu Ungaria!

ADVERTISEMENT

Până la meciul cu maghiarele, cel mai slab început de partidă îl avusesrăm cu Muntenegru, când punctasem de-abia în al cincilea minut al întâlnirii.

ADVERTISEMENT