Narcis Răducan se dă la Meme: “EL este TORTUL miresei!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
26/07/2016, 11:50
Narcis Răducan se dă la Meme: “EL este TORTUL miresei!”

Narcis Răducan a vorbit despre aducerea lui Lucian Sănmărtean la Pandurii Târgu Jiu, mutare care a atras entuziasmul fanilor. Oficialul gorjenilor a făcut aluzie şi la declaraţia lui Meme Stoica, cu privire la Sănmărtean.

“Am reuşit să luăm un jucător extrem de bun pentru România. Reacţia fanilor a fost uimitoare, au asaltat internetul. Inclusiv primarul Severinului m-a sunat. Nu pot să vă spun cum l-am convins, dar în niciun caz salariul, la el nu se pune problema asta. Din fericire el a cîştigat bine în ultimii ani. Probabil el a luat în calcul mai multe lucruri, probabil şi pentru că Grigoraş îl doreşte foarte multe, este jucătorul lui preferat. Sănmărtean cîştigă mai puţin decît Nistor. El vine direct de la EURO, să facem totuşi o comparaţie.

Nu este foarte bine cu pregătirea, avea nevoie de odihnă, sînt convins că va ajunge rapid la o formă bună. Avem dreptul să mai facem o mutare pe lista UEFA, sperăm să-l includem.

La noi este tortul miresei“, a spus Narcis Răducan.

„Sănmărtean nu poate ajuta Steaua deoarece nu poate să facă ambele faze. Şi cînd a fost la Steaua ce mare lucru am făcut? Am pierdut Cupa României cînd a luat roşu, iar campionatul era cîştigat înainte să vină el.
Nu a jucat nici în supercupă că era suspendat. A jucat şi la Ludogoreţ şi nu ne-am calificat. Apoi îmi aduc aminte un meci cu el de la Kiev cînd am luat trei goluri. Eu am desfiinţat acasă cuptorul cu micorunde. Nu îmi place mîncarea reîncălzită”, spunea Meme.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×