Nicio categorie

GĂINA cu DINTE PLOMBAT a lui Rică Răducanu

Prin 1985 Rică Răducanu a fost cooptat în staff-ul Universităţii Craiova. Şi-a luat cu el şi un tabiet foarte... apreciat de fotbalişti, acela de a-şi dota baia din camera de la cantonament...
17.02.2015 | 16:03
ADVERTISEMENT

Prin 1985 Rică Răducanu a fost cooptat în staff-ul Universităţii Craiova. Şi-a luat cu el şi un tabiet foarte… apreciat de fotbalişti, acela de a-şi dota baia din camera de la cantonament cu… vin, ţuică şi alte licori, „la rece, în cadă”, după cum povesteşte chiar el amuzat. Imediat, „greii” din echipă au devenit clienţii lui Rică: „Aveam trupă adevărată, cu Negrilă, Tilihoi, Beldeanu, era şi Cămătaru. La început ne feream de Mircea Rădulescu, el era antrenor, dar pe urmă s-a prins şi mă lăsa să le mai dau cîte un pahar cu vin roşu. Problema era că trebuia să fim discreţi”.

Rică îşi mai aminteşte rîzînd şi acum: „Începuse să se afle că am bunătăţi în baie şi, cum nu aveam vizor la uşă, am pus parolă. Ăla care venea trebuia să spună . Iar răspunsul era . Aflaseră ceva şi ceilalţi jucători, da’ nu nimereau parola. Tot încercau… ba găina plombată, ba găina cu ciocul plombat, ba găina cu ciocul de fier, ba găina cu gheare de fier sau alte chestii d-astea. Degeaba, nu deschideam nimănui fără parola corectă!”.

ADVERTISEMENT

CITEŞTE ŞI „VIDEO / Cristi Chivu, prins la PROSTITUATE! Imagini EXPLICITE!”

chivu_92641800-660x371

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri