Au început atacurile: “Sper să mă viseze Dragnea şi să mă pună preşedinte la FRF”

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
03/03/2018, 17:40
Au început atacurile: “Sper să mă viseze Dragnea şi să mă pună preşedinte la FRF”

Sorin Răducanu este deranjat de ceea ce a introdus în regulament FRF în ceea ce priveşte candidatura la şefia Federaţiei şi ameninţă cu memoriul. Mai mult, acesta l-a atacat pe Ionuţ Lupescu  şi nici Răzvan Burleanu nu a fost iertat:

“Voi pregăti un memoriu, iar săptămâna viitoare mă duc cu el la MTS. Nu înţeleg cum Federaţia îşi permite să introducă în regulament nişte lucruri anticonstituţionale. De unde şi până unde au scos regula aceea că trebuie să fi lucrat doi ani din ultimii 5 ani într-o structură sportivă? Eu am să scriu un memoriu de 2-3 pagini şi luni sau marţi sunt la MTS cu el. Dacă MTS-ul nu va contesta decizia la ICCJ, eu am dovada. Şi le arăt că sunt complici. Să nu uităm că FRF e subordonată MTS-ului.

“Lupescu a stat 6 la Federaţie şi n-a făcut nimic”

Burleanu a făcut la fel ca Liviu Dragnea în urmă cu câţiva ani când au fost alegeri la PSD. Dragnea avea vreo 3-4 contracandidaţi la şefia PSD, dar cu câteva zile înainte de alegeri au dispărut toţi. A aplicat metoda Dragnea. Dacă Burleanu se crede aşa mare, de ce nu lasă lumea să candideze?

Eu voi candida pentru a le oferi membrilor afiliaţi o altă variantă decât Lupescu şi Burleanu. Membrii afiliaţi nu mai pot spune apoi că nu aveau pe cine să voteze. Lupescu are veleităţi de dictator. A stat 6 ani la Federaţie şi n-a făcut nimic. Îi lua interviu şi le spunea reporterilor că n-au voie să-l critice. N-aţi văzut că programul său e pe următorii 4 ani, nu pe mai mulţi ani cum au ceilalţi candidaţi sau cum au avut în trecut Popescu şi Burleanu”, a declarat Sorin Răducanu pentru GSP.ro.

Închide ×