Răducanu, DEVASTAT! Trimis în centru de plasament! “Plînge şi refuză să mănînce!”

Ionuţ Cataramă   
în Fotbal intern
22/11/2014, 08:39
Răducanu, DEVASTAT! Trimis în centru de plasament! “Plînge şi refuză să mănînce!” GALERIE FOTO

A trecut aproape o lună de cînd Claudiu Raducanu a fost arestat în Mexic, după ce a încercat sa mituiască un poliţist. Fotbalistul stă acum într-un centru de plasament şi este în depresie, aşteptînd să fie repatriat în ţară.

Viata lui Claudiu Raducanu s-a schimbat radical în urma cu cinci ani, atunci cînd soţia a divorţat de el şi i-a luat şi toată averea. De atunci, necazurile s-au ţinut lanţ de fotbalist, care a ajuns fără un acoperiş deasupra capului, deşi a agonisit în cariera sa de fotbalist o avere de peste două milioane de euro. De atunci, el se judecă prin tribunale cu Alice, însă aceasta nu are de gînd să îi dea nici măcar un leu.

În urmă cu aproape o lună, Claudiu Raducanu a fost arestat în Cancun pentru dare de mită, după ce a încercat să ofere bani unui agent de pază care îl văzuse cînd încerca să sustraga bani dintr-un bancomat cu un card fals. Fostul fotbalist al Stelei a fost imediat arestat de poliţişti, iar asupra lui şi a celui care îl însoţea s-au găsit 60 de carduri clonate.

Vrea sa fie deportat acasă!

Între timp, “Blocnotes” a fost eliberat pe cauţiune şi dus la ambasada României din Mexic, iar mai apoi transferat la un centru de plasament de la marginea oraşului. Surse din apropierea lui Claudiu susţin că starea psihica a acestuia nu este deloc una bună: 

“Condiţiile în care trăieşte nu sînt deloc ok. Suferă foarte mult, nu mai vrea să mănînce, plînge. Aşteaptă să se întîmple ceva, să se finalizeze ancheta şi să fie adus acasă, în ţară. Îi este foarte teamă că ar putea ajunge la închisoare şi este dărîmat. A avut parte numai de necazuri. Ştie că a greşit, însă ceea ce se întamplă este prea mult şi prea dureros pentru Claudiu şi pentru membrii familiei lui, care suferă enorm”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro.

Sursa: www.cancan.ro
P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

Închide ×