Fotbal intern

Răducioiu a dezvăluit cât a primit Dinamo pentru transferul său! Ce salariu avea fostul internaţional la Bari

Fostul atacant Florin Răducioiu a dezvăluit într-un dialog cu fanii pe Facebook ce sumă a primit clubul Dinamo Bucureşti pentru transferul său la Bari în 1990 şi ce salariu avea la echipa din...
19.10.2017 | 10:46
Raducioiu a dezvaluit cat a primit Dinamo pentru transferul sau Ce salariu avea fostul international la Bari

Fostul atacant Florin Răducioiu a dezvăluit într-un dialog cu fanii pe Facebook ce sumă a primit clubul Dinamo Bucureşti pentru transferul său la Bari în 1990 şi ce salariu avea la echipa din Serie A. Răducioiu şi-a amintit că italienii au plătit patru sau cinci milioane de dolari pentru achiziţionarea sa, o sumă care deşi acum pare ridicolă la acel moment era una uriaşă. În 1990, campionatul italian era considerat cel mai puternic din Europa.

”La Bari… Au trecut 27 de ani… România devenise o ţară liberă şi am avut şansa să prind acest transfer. Dacă nu greşesc, s-au plătit atunci pentru mine patru sau cinci milioane de dolari! Astăzi pare o sumă comică, se plăteşte şi pentru un jucător de Divizia B. Eu aveam un contract de aproximatvit 4 sau 500 de mii de dolari. Aveam 20 de ani… Veneam după Mondialul din 1990. Cam asta a fost oferta lui Bari”, a spus Răducioiu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Răducioiu a cunoscut gloria la Cupa Mondială din 1994

Fostul internaţional român, acum în vârstă de 47 de ani, şi-a început cariera la Dinamo Bucureşti, iar în 1990 şi-a început periplul european. Răducioiu a jucat la Bari, Hellas Verona, Brescia, Ac Milan, Espanyol Barcelona, West Ham United, VfB Stuttgart, AS Monaco şi şi-a încheiat cariera la US Creteil, după ce mai trecuse câte o dată pe la Brescia şi Dinamo Bucureşti.

La echipa naţională a Rom„niei, Florin Răducioiu a jucat 40 de meciuri şi a marcat 21 de goluri. Momentul său de glorie l-a reprezentat Cupa Mondială din 1994, atunci când a ajuns până în sferturile de finală împreună cu ”Generaţia de Aur”. La turneul final din SUA, el a marcat patru goluri, două în meciul din grupă împotriva Columbiei şi două în trista partidă cu Suedia din sferturile de finală.